Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Εκτός συζήτησης και ψήφισης για το μεσοπρόθεσμο ο Γ. Καρατζαφέρης

κ
Τριετές πάγωμα των τιμών πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης προσθέτοντας, κατά την ομιλία του στη Βουλή, ότι αν δεν γίνει «βάζουμε σε πολύ σκληρή μέγγενη τους πολίτες» οι οποίοι δεν μπορούν να αντέξουν.


Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στο «πόθεν έσχες» για την κατοικία λέγοντας πως το μέτρο υιοθετήθηκε με καθυστέρηση δύο ετών και αν είχε εφαρμοστεί νωρίτερα θα έφερνε σημαντικά έσοδα από τις οικοδομές.

Η αύξηση της φορολογίας δεν είναι η λύση αλλά το πρόβλημα, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προσθέτοντας πως για την έξοδο από τον «κυκεώνα» χρειάζονται ριζοσπαστικές προτάσεις.

«Εδώ που είμαστε δεν νομίζω ότι έχουν θέση ούτε οι ύβρεις, ούτε οι ατέρμονες καταγγελίες, ούτε οι στείρες αντιπαραθέσεις. Εάν μπορούμε ας βρούμε το μέσο δρόμο για να βγάλουμε τη χώρα από την καχεξία, από αυτά τα χτυπήματα, τα οποία δέχεται ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα ο μη προνομιούχος», είπε.

Ο κ. Καρατζαφέρης προανήγγειλε τέλος ότι δεν θα συμμετέχει καθόλου στη συζήτηση και τη διαδικασία ψήφισής του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου