Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Φυλάκιση σε ιερέα που έδερνε την κόρη του!

iereas
Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ερήμην σήμερα το μεσημέρι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ιερέας κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της ανήλικης κόρης του!

Πρόκειται για μία τραγική ιστορία ενδοοικογενειακής βίας, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ροδιακής, ξεκίνησε όταν η κόρη του ιερέα ήταν μόλις οχτώ ετών και διήρκησε μέχρι και πριν ένα χρόνο!
Η κοπέλα που σήμερα είναι 20 ετών και φιλοξενείται από τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου της Ρόδου και περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια τα όσα βίωσε από τον ίδιο της τον πατέρα.
Αν και το χρονικό διάστημα που διήρκησε η ενδοοικογενειακή βία ήταν μεγάλο, η χθεσινή υπόθεση αφορούσε μόνο τα περιστατικά που σημειώθηκαν το 2008 και 2009 σε βάρος της τότε ανήλικης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο εκείνη ο ιερέας προξένησε σωματικές βλάβες στην κόρη του η οποία τότε ήταν 15 ετών, καταφέροντας της δύο μπουνιές, χαστούκια, ενώ επίσης την χτύπησε και με καλώδιο τηλεφώνου προκαλώντας της μώλωπες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου