Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Προκαλεί η κόρη του Μιχαλολιάκου

Το βράδυ της Δευτέρας, με τον βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλο (που αναπληρώνει τον Ηλία Κασιδιάρη ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος) στο πλευρό της, η Ουρανία Μιχαλολιάκου έκανε την πρώτη της εκπομπή από το κανάλι της Χρυσής Αυγής.


«Προτιμώ να με μισούν, παρά να με λυπούνται (...) Ακόμη και να έρθουν να με συλλάβουν αύριο το πρωί δεν πρόκειται να κλάψω. (...) Όποτε γουστάρουμε παραιτούμαστε από βουλευτές και εάν γουστάρουμε δίνουμε συνεντεύξεις». Επιτέθηκε σε όσους σχολίασαν τις δηλώσεις της, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του πατέρα της έξω από τη ΓΑΔΑ πως είναι περήφανη για εκείνον.

«Πολλοί δημοσιογράφοι σχολίασαν το γεγονός πως είμαι περήφανη για τον πατέρα μου. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν τα δικά τους παιδιά είναι περήφανα που έχουν αυτούς γονείς. Τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους δημοσιογράφους παπαγαλάκια του συστήματος που έχουν οδηγήσει συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία, αν μπορούν να πουν τα παιδιά των βουλευτών, να το πουν για τους ίδιους», είπε.

Κατηγόρησε επίσης τους δημοσιογράφους πως «έχουν πρεμούρα και βιασύνη για την δίκη. Η δίκη, είναι δίκη για τις φυλλάδες των δημοσιογράφων και όχι των δικαστών»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου