Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ο Μιχαλολιάκος είχε ενημερωθεί...

Γνώστης της στυγερής δολοφονίας στο Κερατσίνι, περίπου 40 λεπτά από τη στιγμή που ο Γιώργος Ρουπακιάς κάρφωνε το μαχαίρι στην καρδιά του Παύλου Φύσσα, φαίνεται πως ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος.


Στις 00:37, τη νύχτα του εγκλήματος από το κινητό τηλέφωνο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής «φεύγει» γραπτό μήνυμα προς τον Γιάννη Λαγό, ο οποίος σε δευτερόλεπτα του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει για τη δολοφονία.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής δε, βρίκεται κυριολεκτικά σε... ανοικτή γραμμή -περίπου από τις 21:20 το μοιραίο βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου μέχρι και περίπου τις 3 τα ξημερώματα ανταλλάσσουν 20 κλήσεις (συν πέντε το απόγευμα της 18ης Σεπτεμβρίου)- με τον «πυρηνάρχη» της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, του οποίου τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά» τρεις ώρες πριν το φονικό: Δέχεται αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα από μέλη της Χ.Α. που τοποθετούνται από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του εγκλήματος (μεταξύ αυτών και ο Γ. Ρουπακιάς), από τα οποία, παράλληλα, έχει ήδη «πέσει» σύρμα προς συντρόφους τους που σπεύδουν εκεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου