Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Αρνήθηκε το σπανακόρυζο της ΓΑΔΑ ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Ποια ήταν η ανησυχία του μετά τη σύλληψη

Αν θα κρατηθεί σε κελί με άλλους κρατουμένους ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανε ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής.
 
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ήταν ανήσυχος τις πρώτες στιγμές και το πρώτο πράγμα που ρώτησε τους αστυνομικούς που τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ μετά τη μεταγωγή του στην Ευελπίδων, ήταν αν θα περάσει το βράδυ του σε κελί με άλλους κρατουμένους ή μόνος του. 

Έδειξε μάλιστα να ησυχάζει, γράφει η εφημερίδα, τη στιγμή που οι αστυνομικοί του είπαν πως δε θα κρατηθεί στα κοινά κρατητήρια του 7ου ορόφου αλλά θα περνούσε τη νύχτα του σε κελί, μόνος του, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική. 

Σε ξεχωριστά κελιά, στον 10ο όροφο, κρατήθηκαν και οι συλληφθέντες βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος. Και εκείνων η ανησυχία ήταν αν θα είναι μόνοι τους στο κελί ή όχι. 

Το πρώτο βράδυ που έμεινε στο κρατητήριο, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αρνήθηκε να φάει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso. Το... μενού της ΓΑΔΑ είχε σπανακόρυζο ή μπριάμ, σαλάτα εποχής, ελιές και κοκ αλλά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε να φάει ό,τι και οι υπόλοιποι κρατούμενοι στην Ασφάλεια. 

Αντίθετα, οι υπόλοιποι συλληφθέντες δείπνησαν με το φαγητό από τη λέσχη της ΓΑΔΑ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου