Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Έφη Πίκουλα;

Η Έφη Πίκουλα χαρακτηρίστηκε από τις πιο ταλαντούχες, γλυκές ηθοποιούς της περίφημης δεκαετίας του ΄80. Άλλωστε, σε όποια ταινία κι αν έπαιζε, ξεχώριζε λόγω του παρουσιαστικού της και του υποκριτικού της ταλέντου.


Η ηθοποιός τελείωσε τη Δραματική Σχολή Αθηνών και έπαιξε στην πρώτη της ταινία το 1982. Τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τον Τάκη Βουγιουκλάκη και είναι πολύ ευτυχισμένη. 

Λίγοι δεν θυμούνται ταινίες όπως το «Έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ», το «Βασικά καλησπέρα σας», το «Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν».

Η Έφη Πίκουλα έπαιζε στην «Λάμψη» από το 1991 και τερμάτισε την καριέρα της με το τέλος της πολύχρονης καθημερινής σειράς το 2005. Στη γνωστή σειρά ενσάρκωνε το ρόλο της υπηρέτριας της πλούσιας οικογένειας Δράκου. 
Η γνωστή ηθοποιός έχει αφιερωθεί πλέον στην οικογένειά της, όπως λένε άνθρωποι που την γνωρίζουν στο newsbeast.gr, και δεν σκέφτεται να κάνει κάποια δουλειά στη μικρή οθόνη. 

Πάντως, πιστεύει ότι οι νέοι είναι καλό να δοκιμάζουν την τύχη τους στο επάγγελμα, παρά τη δύσκολη εποχή, αρκεί να έχουν και μία εναλλακτική. Γνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί παλιοί συνάδελφοί αλλά πιστεύει στο καλό ελληνικό θέατρο. Πιστεύει επίσης και στην αξία των Ελλήνων στο σανίδι. Όποτε μπορεί, παρακολουθεί καλές παραστάσεις στο θέατρο.

Η Έφη Πίκουλα, σύμφωνα με εκείνους που τη γνωρίζουν από κοντά, είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να προβάλλεται. Αποφεύγει τις συνεντεύξεις γιατί δεν της αρέσει να μιλάει αν δεν έχει κάτι να πει. Και πιστεύει, σύμφωνα με το περιβάλλον της, ότι οι νέοι αξίζουν και γι’ αυτό πρέπει να τους δίνονται ευκαιρίες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου