Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

"Μάχη" στην ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας


Την ώρα που η ΝΔ τρέχει και δεν φτάνει για να προλάβει τις διαρροές προς το κόμμα του Πάνου Καμμένου, η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας με ανακοίνωσή της "αδειάζει" τον υποψήφιο της Συγγρού στον νομό και μέλος της ΟΝΝΕΔ Σπύρο Δεσύλλα. Μάλιστα, για την εξέλιξη έχει ενημερωθεί και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος ο οποίος φέρεται να είναι πυρ και μανία.

 "Εξαιτίας της σύγχυσης, παραπόνων κ διαμαρτυριών από μέλη και φίλους της τοπικής Ο.Ν.ΝΕ.Δ που προκάλεσε η κατάθεση αίτησης υποψηφιότητας προσώπου που αναφέρεται και εμφανίζεται ως στέλεχος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ, διευκρινίζουμε ότι δεν έγινε καμιά διαδικασία επιλογής ή πρότασης υποψηφίων βουλευτών στις τάξεις της τοπικής Ο.Ν.ΝΕ.Δ, ούτε ζητήθηκε κάτι τέτοιο από το κόμμα μας", αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ.
"Ως εκ τούτου, ο καθένας με πρωτοβουλία δική του και εκπροσωπώντας τον εαυτό του θα μπορούσε να καταθέσει υποψηφιότητα και να τη θέσει στην κρίση των αρμοδίων οργάνων.
Η οργάνωση συντεταγμένα και με όλες τις δυνάμεις της θα τεθεί στο πλευρό της παράταξης προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης και αυτοδυναμίας στις επικείμενες εκλογές πέρα και πάνω από πρόσωπα υποψηφίων", καταλήγει η ανακοίνωση.

Η κόντρα πάντως μεταξύ του υποψήφιου με την ΝΔ Σπύρου Δεσύλλα και του προέδρου της  ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Αργύρη Κοπάνα, οι οποίοι είχαν άριστες σχέσεις στο παρελθόν, δεν είναι καινούρια. Ξεκίνησε όταν ο πρώτος είχε στηρίξει για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, ενώ ο δεύτερος, τον Κώστα Χατζή.


Πηγή: e-volos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου