Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ποια στελέχη αναλαμβάνουν ρόλο στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ


Ζήτημα χρόνου θεωρείται η συγκρότηση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής στην οποία όπως έχει ήδη διαμηνύσει η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχουν όλα τα θεσμικά στελέχη καθώς και όλοι οι «κορυφαίοι» που πρέπει να ενισχύσουν την προεκλογική περίοδο χωρίς αποκλεισμούς.
Από σήμερα εξάλλου πιάνουν δουλειά και οιΣτέλιος Αγγελούδης και Γιάννης Δατσέρης, ο πρώτος ως διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του κ. Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ και ο δεύτερος ως στρατηγικός σύμβουλος του νέου προέδρου που θα αναλάβει πιθανότατα και την ευθύνη της επικοινωνιακής καμπάνιας του κινήματος στην πορεία προς τις κάλπες.
Επίσης, σιωπηρά έχει αρχίσει να δουλεύει και η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ στην οποία έχει οριστεί υπεύθυνος ο Βασίλης Γερανίδης, ενώ στην ίδια επιτροπή αναμένεται να τοποθετηθεί και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης.
Γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ τοποθετήθηκε το μέλος του Πολιτικού ΣυμβουλίουΝίκος Σαλαγιάννης ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, ενώ σήμερα ο πρόεδρος του Κινήματος παρουσίασε και την Φώφη Γεννηματά στο νέο της πόστο, αυτό της Εκπροσώπου του Κόμματος στα ΜΜΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου