Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

"Παραμάγαζο της ΝΔ το κόμμα του Καμμένου"

Ανοικτές υπόνοιες για προσυμφωνημένο σχέδιο μεταξύ ΝΔ και «Ανεξάρτητων Ελλήνων» άφησε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, χαρακτηρίζοντας το κόμμα του Πάνου Καμμένου παράρτημα της ΝΔ! «Θα το έβρισκα πάρα πολύ έξυπνο. Όταν το άκουσα στην αρχή είπα “δε μπορεί”. Ωστόσο, τελευταία όλο και περισσότεροι έμπειροι πολιτικοί αναλυτές ισχυρίζονται κάτι τέτοιο.


Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω με βεβαιότητα αλλά…» τόνισε με νόημα και σαφέστατες αιχμές ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο Real FM με αφορμή τις δηλώσεις του Χρήστου Ζωή για το ενδεχόμενο συνεργασίας τον δύο κομμάτων μετά τις εκλογές.

Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης προέβλεψε «έκρηξη κοινωνικής συνοχής» τον Ιούνιο με τα μέτρα ύψους 14 δισ. ευρώ ενώ κάλεσε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ «να βγουν λεβέντικα και να πουν τι έχουν υπογράψει».

Σχολιάζοντας το θέμα με τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ που κατήγγειλε ως ρουσφετολογικές η ΝΔ, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ συμφώνησε με τον χαρακτηρισμό αλλά πρόσθεσε με νόημα πως «προφανώς στη ΝΔ δεν έχουν πληροφορηθεί ότι ο Βορίδης είναι υπουργός τους...».

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/03/blog-post_9462.html#ixzz1qLRRIqXZ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου