Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Κάνε τα tweet σου χαρτί υγείας

Ένα από τα πιο αστεία και έξυπνα startups που εμφανίστηκαν αυτές τις μέρες στο χώρο της τεχνολογίας, είναι το Shitter. Βρωμερό και τρισάθλιο το concept αλλά και τόσο γελοίο που είναι καταδικασμένο να πετύχει. Υπόσχεται να παίρνει τα tweets σας και να τα κάνει… χαρτί υγείας. Πιο συγκεκριμένα, οι τύποι της Collector’s Edition σας λένε ότι μπορούν να πάρουν όλο το stream σας και να το κάνουν 4 ρολά χαρτί υγείας, στην τιμή των 35 δολαρίων.

Έτσι, το stream με τα tweets που έχετε κάνει, θα είναι διαθέσιμο στο μόνο μέρος που έχετε την ησυχία να συγκεντρωθείτε και να δείτε τι έχετε tweetάρει, κατά καιρούς. Και μετά… να αξιοποιήστε τα tweet σας καταλλήλως.
Οι δημιουργοί της ιδέας λένε πως είναι η μόνη ιδέα που «κεφαλαιοποιεί» το twitter, χωρίς να χρησιμοποιεί διαφήμιση, ενώ η κοινότητα του twitter λέει πως με το Shitter, τα tweets, επιτέλους, θα βρουν τον ρόλο που τους αξίζει…
Τα ρολά χαρτί υγείας με τα tweets μπορούν να είναι και ένα πρώτης τάξεως δώρο. Αν έχετε κάποιον άσπονδο φίλο στο Twitter που πιστεύετε πραγματικά πως τα τιτιβίσματά του έχουν θέση μόνο σε ένα ρολό χαρτί υγείας που θα χρησιμοποιηθεί με τον πιο βρωμερό τρόπο, μπορείτε να παραγγείλετε στο Shitter να χρησιμοποιηθούν τα δικά του tweets και να του τα στείλετε δώρο.
Αναρωτηθήκαμε αν το χαρτί υγείας είναι αρωματικό, ή τι βάρος έχει. Δυστυχώς, οι Shitters δεν συμμερίζονται τις δικές μας απορίες, οπότε δεν έχουν κάποια τέτοια πληροφορία διαθέσιμη στο site τους. Τους γράψαμε, όμως και περιμένουμε την απάντησή τους.
Αν θέλετε κι εσείς να σκουπίζεστε με τα tweet σας, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου