Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Στο 10% στην Α' Αθήνας η Χρυσή Αυγή


Συναγερμός έχει σημάνει στα επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ από το ισχυρό σήμα κινδύνου που στέλνει δημοσκόπηση που διεξάγεται στην Α' Αθήνας και δίνει ισχυρότατα ποσοστά στη Χρυσή Αυγή.


Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στα 4ο και 5ο δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας που περιλαμβάνουν τις συνοικίες Αγιος Παντελεήμονας, Αγιος Λουκάς, Πατήσια, Κολωνός, Ακαδημίας Πλάτωνος, Σεπόλια κ.λπ., το κόμμα της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται να καταγράφει δυνάμεις της τάξης του 9%, τις μεγαλύτερες πανελλαδικά.
Σημειώνεται ότι στις περιοχές αυτές εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ακήρυκτος πόλεμος μεταξύ κατοίκων και παράνομων οικονομικών μεταναστών καθώς και μεταξύ της Χρυσής Αυγής και αντιρατσιστικών οργανώσεων. Η ίδια δημοσκόπηση πάντως φέρνει τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται -στα αστάθμιστα δείγματα- κάτω από το 20%, αλλά πάντως με διαφορές που δεν ξεπερνούν τις 4-5 μονάδες. Μιλώντας στο parapolitika.gr, ο γραμματέας της "Χρυσής Αυγής" υποστήριξε ότι: "απλά συνεχίζουμε τον αγώνα μας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου