Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Που πας ρε.... Kαραμήτρο.. Παλαιοπολιτικάντη???

Ξεκίνησαν όλοι οι παλαιοπολιτηκάντηδες με μεγάλη κουστωδία και φυσικά με έξοδα του Ελληνικού Λαού και ανέβηκαν!!! ..στη Θεσσαλονίκη για τις γνωστές παραστάσεις τους στο θέατρο του παραλόγου που ονομάζεται Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης...(..κυρίως εκθέτες, το ελληνικό δημόσιο, οι ΔΕΚΟ, κλπ) 


Αν κάνω λάθος διορθώστε με τα σχόλιά σας...
Πέστε μου πόσες διεθνείς εταιρίες συμμετέχουν και κυρίως πέστε μου, έστω και ένα παλαιοπολιτικάντη που μίλησε παρουσία διεθνούς κοινού και δημοσιογράφων και κυρίως τις απόψεις του για την αναβάθμιση της ΔΕΘ, την τόνωση των εξαγωγών και τις διεθνείς σχέσεις γενικότερα...


Όλοι τους πήγαν εκεί για να απευθυνθούν στο εσωτερικό της χώρας, να προωθήσουν τα κομματικά τους συμφέροντα και κυρίως να "γδάρουν" ακόμα περισσότερο το Έλληνα Πολίτη τον οποίο χωρίς ντροπή όλοι τους αποκαλούσαν διαρκώς, κατά τις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ, ως "κοσμάκι" !!!!


Όλη αυτή την ασχήμια τους θα μπορούσαν να μας την ...σερβίρουν από το γραφείο τους στην Αθήνα και κυρίως χωρίς να μας χρεώσουν ακόμα περισσότερο!!!


Δυστυχώς όλοι τους συνεχίζουν να δρουν σαν να μην υπάρχει κρίση στη χώρα μας και διαρκώς χώνουν όλο και ποιο βαθιά το χέρι τους στην τσέπη μας, οδηγώντας μας με μαθηματική ακρίβεια στην ταπείνωση και την εξαθλίωση.


Όσο ο καιρός περνά διαρκώς θα βιώνουμε χειρότερες καταστάσεις αν δεν αντιδράσουμε και δεν οργανωθούμε, ώστε στις επόμενες εκλογές, αν δεν μπορέσουμε να εξαλείψουμε, τουλάχιστον να συρρικνώσουμε / αποδυναμώσουμε το παρόν αποτυχημένο πολιτικό κατεστημένο.


Μια καλή πρόταση για την όλη διαδικασία αποτελεί το ΚΑΝΕΝΑ, το οποίο χωρίς να διεκδικεί οποιεσδήποτε "δάφνες" θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για την συνένωση όλων των ΝΟΗΜΟΝΩΝ Ελλήνων για την διαμόρφωση των μελλοντικών εξελίξεων στη χώρα μας.. 


Ο Ελληνικός Λαός είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους για κοινή δράση και θα μας αναθέσει την εκτέλεση των δικών του και μόνο συγκεκριμένων αποφάσεων και για συγκεκριμένη μεταβατική περίοδο.


Ας αρχίσουμε λοιπόν να καταθέτουμε τις ενωτικές ιδέες / απόψεις / προτάσεις / ενέργειές μας σε κάποιο κοινό έγγραφο / μήνυμα / ιστολόγιο και ας προετοιμαζόμαστε όλοι για τη  ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ / ΣΥΝΕΝΩΣΗ / ΑΝΑΤΡΟΠΗ.


Ας δηλώσουν συμμετοχή περισσότεροι αντιπρόσωποι του ΚΑΝΕΝΑ σε ολόκληρη την επικράτεια.   


Ματθαίος Σκούραςhttp://kanena2010.blogspot.com/2011/09/k.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου