Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

http://4.bp.blogspot.com/-xQLVg9WdmKo/TnRMO21BQpI/AAAAAAAAOCk/zehZEDWzIzA/s200/1.jpg


Σας ευχαριστώ κύριε Βενιζέλο που μου μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά, τους ακαδημαϊκούς, δημοσιογράφους, αναλυτές κλπ αποδώσατε και σε μένα αυτό το τίτλο διότι γράφω τακτικά κατά της οικονομικής πολιτικής σας, που όπως αποδείχθηκε δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στην οικονομική εξόντωση των ελληνικών νοικοκυριών με τα συνεχή φοροεισπρακτικά μέτρα, τις περικοπές μισθών και συντάξεων που επιβάλετε κάθε τόσο. Και αν δεν μπορείτε να αντέχετε την κριτική δεν είστε προφανώς και δημοκράτης.
Κατηγορήσατε χθες ως υπονομευτές όλους όσους δεν συμφωνούν με τα μέτρα σας τα οποία και σεις ο ίδιος αμφιβάλετε αν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα, πολύ δε περισσότερο αμφιβάλλουν οι τροϊκανοί και οι δανειστές μας. Και όσοι αντιπολιτεύονται τα αντιλαϊκά μέτρα σας, δεν είναι υπονομευτές της χώρας αλλά προσπαθούν σας να δείξουν τον άλλο δρόμο, που ίσως κάπου κάποτε οδηγήσει, εφόσον υπάρχουν έλληνες πολίτες σ΄ αυτή τη χώρα και όχι καταχρεωμένες ανθρώπινες υπάρξεις. 

Αλλά θα σας κάνω μόνο μια ερώτηση:
Αν όλοι όσοι γράφουν ενάντια στον τρόπο που κυβερνάτε είναι υπονομευτές, αυτοί που κατά τις καταγγελίες της καθηγήτριας κυρίας Γεωργαντά παραποίησαν τα στοιχεία το 2009 για να οδηγήσουν τη χώρα εδώ που είναι τώρα, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου