Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιοι επώνυμοι που θα χορέψουν στον πάγο;

Το Dancing Οn Ιce, το νέο talent show του Ant1 κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο, όμως στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν ήδη καταλήξει στους 15 διαγωνιζόμενους που θα φορέσουν τα παγοπέδιλά τους και θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο παγοδρόμιο του καναλιού. Ποιοι είναι;


Πολλοί επώνυμοι είχαν έρθει σε επαφή με την παραγωγή του show, διεκδικώντας μια θέση στην τελική ομάδα που θα χορέψει στον πάγο. Ωστόσο τώρα παραθέτουμε ολοκληρωμένη τη λίστα και με τους δεκαπέντε διάσημους, στους οποίους περιλαμβάνονται παρουσιάστριες, τραγουδιστές, ηθοποιοί και αθλητές και τους οποίους θα δούμε στις οθόνες μας προσπαθώντας να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό για να παραμείνουν όσες περισσότερες εβδομάδες μπορούν.


Οι δεκαπέντε σταρς είναι: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θέμης Γεωργαντάς, Ιωάννα Πηλιχού, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Χριστίνα Παππά, Βασίλειος Κωστέτσος, Γιώργος Χειμωνέτος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Πάμελα, Σωτήρης Πάστρας (κολυμβητής), Μαριάννα Καλλέργη (αθλήτρια), Shaya και ο Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια.


Πολύ σύντομα θα κριθεί ποιοι τα καταφέρνουν καλύτερα με τα παγοπέδιλα και από τους δεκαπέντε, θα προκύψει η τελική δωδεκάδα που θα λάβει μέρος στο 'Dancing on ice'. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς, μιας και στο Μαρούσι τους θέλουν πανέτοιμους στην πρώτη τους εμφάνιση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου