Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Για «τσουνάμι άδικων και δυσβάστακτων μέτρων» μιλά η ΝΔ

Για «τσουνάμι άδικων και δυσβάστακτων μέτρων» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος μάλιστα άσκησε κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλος που «δεν τόλμησε να τα εξαγγείλει» και στον πρωθυπουργό «που παραμένει άφαντος».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:


«Τσουνάμι άδικων και δυσβάστακτων μέτρων, αποτέλεσμα της λανθασμένης οικονομικής πολιτικής, που ασκεί η κυβέρνηση, ανακοινώθηκαν πριν από λίγο. Χωρίς –προφανώς- να αναφέρονται στο σύνολό τους, αφού πίσω από τη λιγόλογη ανακοίνωση της κυβέρνησης κρύβονται και άλλα χαράτσια.


Τα νέα σκληρά μέτρα δεν τόλμησε, αυτή τη φορά, να τα εξαγγείλει ούτε ο, κατά τα άλλα, λαλίστατος κ. Βενιζέλος, ο οποίος προτίμησε να κρυφτεί πίσω από μια γραπτή κυβερνητική ανακοίνωση.


Και βέβαια, δεν τόλμησε να εμφανιστεί ούτε ο πρωθυπουργός, ο οποίος -όλο αυτό το διάστημα- είναι άφαντος.


Δεν βγαίνει να εξηγήσει τι άλλαξε μέσα σε λίγες εβδομάδες και χρειάστηκαν νέα σκληρότερα μέτρα, νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, νέοι φόροι και μαζικές απολύσεις. Κρύβεται και σιωπά!


Χωρίς κανένα σεβασμό στους πολίτες, που υποβάλλονται σε βαριές θυσίες χωρίς αντίκρισμα, από μια πολιτική που βουλιάζει τη χώρα ακόμα πιο βαθιά στην ύφεση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου