Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΧΑΡΙΖΕ ΣΤΑ 'ΚΟΡΙΤΣΙΑ' ΤΟΥ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Όχι μόνο χρήματα και κοσμήματα, αλλά και ολοκαίνουρια πολυτελή αυτοκίνητα φαίνεται πως χάριζε στις πλέον αγαπημένες «συνοδούς» του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι...
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εισαγγελία του Μιλάνου, η οποία εξετάζει την εμπλοκή του Ιταλού πρωθυπουργού σε κύκλωμα πορνείας, ο Καβαλιέρε φαίνεται να αγόρασε και κατόπιν να δώρισε 13 αυτοκίνητα συνολικής αξίας 280.000 ευρώ, μεταξύ των οποίων φιγουράρουν πέντε Mini, τέσσερα Smart, ένα Land Rover αξίας 70.000 ευρώ και ένα Volkswagen Beetle.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ορισμένα από αυτά τα οχήματα φαίνεται πως προσφέρθηκαν σε σόου γκερλ του κύκλου του Μπερλουσκόνι και κάποιες από τις κοπέλες τα ονόματα των οποίων ερευνά η εισαγγελία του Μιλάνου για πορνεία. Τα χρήματα για την αγορά των αυτοκινήτων προήλθαν απευθείας από έναν λογαριασμό του Ιταλού πρωθυπουργού ή εμμέσως από εκείνον του λογιστή του.

Η πέτρα του σκανδάλου στο σκάνδαλο «Ρούμπι γκέιτ», Καρίμα Ελ Μαχρούγκ «έκαψε» για άλλη μια φορά τον Μπερλουσκόνι δηλώνοντας στους εισαγγελείς του Μιλάνου ότι, πέρα από τα 50.000 ευρώ που της χάρισε, της είχε υποσχεθεί και ένα Audi R8, αλλά τελικά δεν παρέλαβε ποτέ το δώρο της.

Οι εισαγγελικές αρχές του Μιλάνου έχουν παραπέμψει τον Ιταλό πρωθυπουργό σε δίκη η οποία αναμένεται να ξεκινήσει 6 Απριλίου. Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται για εκπόρνευση ανηλίκου στην περίπτωση της μέχρι πρότινος 17χρονης Ρούμπι και για κατάχρηση εξουσίας, καθώς φέρεται να μεσολάβησε για να απαλλαχθεί από κατηγορίες κλοπής που την βάραιναν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου