Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γ. Καρατζαφέρης ξανα... βλέπει εκλογές στις 4 Απριλίου

Για «έλλειμμα εμπειρίας και γνώσης της πραγματικής αγοράς» κατηγόρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να τον αντικαταστήσει.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τον κ. Παπακωνσταντίνου «καλό παιδί και αρκετά ευφυή» αλλά, όπως υποστήριξε, «δεν γνωρίζει καθόλου το αντικείμενο του, συνεχίζει να κάνει λάθη επί λαθών, και δουλεύει προς την λάθος κατεύθυνση».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ «η ταμειακή "πρεμούρα" τον κάνει να παίρνει βεβιασμένες αποφάσεις και λανθασμένα μέτρα» και επίσης « μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια και τραγικό τρόπο σε ένα "καιάδα". Είμαστε σε λάθος δρόμο».

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει που πηγαίνει, είναι πανικοβλημένη, συγχυσμένη και συνεχώς βαθαίνει το ρήγμα προς τη σωστή κατεύθυνση. «Θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία αυτής της κυβέρνησης. Πρέπει να φύγει το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της μονομέρειας, το οποίο ή δεν γνωρίζει, ή φοβάται να γνωρίσει την αλήθεια και να την αντιμετωπίσει. Συνεχώς υπακούει τυφλά και πειθήνια τις μεθόδους και τις συνταγές των τροϊκανών» υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Επανέλαβε την εκτίμησή του περί πρόωρων εκλογών δίδοντας μάλιστα και την ημερομηνία, η οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ πιθανότατα θα είναι η 3η Απριλίου.

«Βλέποντας ότι οδηγείται σε μια αναγκαία απόδραση ο κ. Παπανδρέου, δεν θα ήθελε να έχει την απαξιωτική τύχη του κ. Καραμανλή, και θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να εξέλθει από αυτή την κατάσταση, λιγότερο τραυματισμένος», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου