Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ταγματάρχης ζήτησε ΕΔΕ για το ντέρμπι

Επιβεβαιώνοντας στην πράξη το συγκριτικό πλεονέκτημα του ανθρώπου ο οποίος εργάστηκε για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, και έχει συνηθίσει να κινείται σε άλλους ρυθμούς από το… βραδυκίνητο δημόσιο, ο Λάμπης Ταγματάρχης ζήτησε να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση στην ΕΡΤ, για τη μετάδοση του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που προκάλεσε αντιδράσεις, και οδήγησε χθες στην κατάληψη του περιβάλλοντος χώρου του Ραδιομεγάρου από περίπου 1.500 οπαδούς των «πρασίνων». 
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ζήτησε να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ εντός 48 ωρών, προκειμένου να παραδοθεί το πόρισμα στη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης, και εκείνη να πράξει στη συνέχεια τα δέοντα, εφόσον εκτιμηθεί ότι υπάρχει λόγος περαιτέρω παρέμβασης.


«Ο ρόλος της ΕΡΤ δεν είναι να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Ο ρόλος της ΕΡΤ δεν είναι να αναδεικνύει ασχήμιες και ύβρεις. Ο ρόλος της ΕΡΤ είναι να συμβάλλει στην εκτόνωση του επικίνδυνου κλίματος, το οποίο προφανώς δεν δημιούργησε η ίδια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της κρατικής τηλεόρασης.
 
Πηγή: statesmen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου