Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Νεώτερα για την Αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔΜε γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασία για την Αιμοδοσία που σκοπεύει να οργανώσει η ΟΝΝΕΔ - κυρίως - μέσω των Οργανώσεων Επαρχίας.

Σχεδόν, σε όλη την Ελλάδα θα γίνουν σχετικές ενέργειες, εκτός από περίπου 10 περιοχές.3 από αυτές χρήζουν σχολιασμού!

Η πρώτη είναι η Ευρυτανία, όπου από ότι δείχνουν τα πράγματα, οι κινήσεις της Ντόρας έχουν συμπαρασύρει τους νεολαίους της περιοχής, καθώς δε δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για τις ποικίλες - κοινωνικές και μη - δράσεις της ΟΝΝΕΔ.

Δεύτερη περιοχή είναι η Λάρισα, όπου, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ προέρχεται από εκεί, δε δείχνει ενδιαφέρον στο να συμμετάσχει σε τέτοιες δραστηριότητες.

Τρίτη περιοχή είναι η Κεφαλλονιά, όπου παρότι οι εκεί νέοι είναι συντοπίτες με τον Υπεύθυνο Επαρχιακού, Γιάννη Μαρτάτο, δε δείχνουν καμία διάθεση να συνεργαστούν μαζί του, καθώς είναι πολύ νωπές οι κινήσεις καθαρισμού της ενεργής ΟΝΝΕΔ της περιοχής, στις οποίες προχώρησε ο Μαρτάτος μετά την ανάδειξη Παπαμιμίκου,  και συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίο διέγραψε ουσιαστικά τον Παναγιώτη Φωκά, πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κεφαλλονιάς.


Δείτε προηγούμενο άρθρο μας εδώ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου