Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εναντίον των διοδίων!


Από το SPORT24.gr

Το "κίνημα των διοδίων" που εξαπλώνεται σιγά σιγά σε όλο το εθνικό δίκτυο τις τελευταίες μέρες απέκτησε καινούρια (ποδοσφαιρικά) μέλη. Μετά τον Σάββα Κωφίδη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αρνούνται να πληρώσουν στη διαδρομή που θα κάνουν στο Βόλο για το ματς με τον Ολυμπιακό το Σάββατο. Διαβάστε την απολαυστική ανακοίνωση.


"Ούτε κέρμα στους νταβατζήδες που χρεοκόπησαν τη χώρα!", αναφέρει χαρακτηριστικά η καυστική ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ, "Θύρα 4" η οποία καλεί όσους φίλους του Δικεφάλου ταξιδέψουν το Σάββατο (15/1) στο Βόλο να μην πληρώσουν διόδια.

Μάλιστα η ανακοίνωση έχει αναλυτικές οδηγίες προς... ναυτιλομένους για το ποιες ενέργειες πρέπει να ακολουθήσουν όταν φτάνουν στους σταθμούς διοδίων ώστε να μην πληρώσουν το αντίτιμο. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ εξαιρούν από αυτή τη κίνηση τα διόδια των Μαλγάρων στα οποία και θα δώσουν το ποσό που απαιτείται για να περάσουν.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ

Με αφορμή το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλο συνιστούμε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στο Βόλο με τα αυτοκίνητα τους να ΜΗΝ πληρώσουν στα διόδια που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτικές εταιρίες εκμετάλλευσης. Δηλαδή σε όλη τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Βόλος και Βόλος - Θεσσαλονίκη πληρώνουμε ΜΟΝΟ στα διόδια των Μαλγάρων. Ούτε κέρμα στους νταβατζήδες που χρεοκόπησαν τη χώρα. Οδηγίες για το πως δεν πληρώνουμε τα διόδια:

1. Φτάνουμε με το αυτοκίνητο μας μπροστά στην μπάρα – Δεν ανοίγουμε συζήτηση με τον υπάλληλο – Δεν υπογράφουμε τίποτα

2. Κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο μας

3. Σπρώχνουμε την μπάρα προς τα εμπρός σαν να ανοίγουμε μία πόρτα και όχι προς τα πάνω

4. Η μπάρα πηγαίνει προς το πλάι και δεν παθαίνει καμιά φθορά

5. Ακούγεται ένας ήχος σειρήνας που δεν του δίνουμε καμιά σημασία

6. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο μας και συνεχίζουμε τον δρόμο μας

Στην όλη διαδικασία (άρνησης πληρωμής) δεν επιτρέπεται να επέμβει ούτε η Αστυνομία (αφού δεν κάνουμε καμία παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας) , ούτε η Εφορία (μια που η άρνηση πληρωμής είναι διαφορά μεταξύ ιδιωτών). Περισσότερες πληροφορίες και νομικές συμβουλές μπορείτε να λάβετε από τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων Ενάντια στα Διόδια."

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες το Sport24.gr είχε παρουσιάσει βίντεο με τον Σάββα Κωφίδη να περνάει σταθμούς διοδίων αρνούμενος να πληρώσει. Δείτε τα βίντεο ( Επαναστάτης με... αιτία! ) και τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ( "Το έκανα για τον κόσμο" )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου