Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αιμοδοσία ετοιμάζουν οι Οργανώσεις Επαρχίας της ΟΝΝΕΔ


Από ότι φαίνεται, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Α. Παπαμιμίκος, έχει βάλει όλο το εκτελεστικό γραφείο της Οργάνωσης να τρέχει! Έχει υψηλές απαιτήσεις και όπως είναι φυσιολογικό, όλοι τρέχουν για να παράγουν έργο και δράσεις, ώστε να διατηρήσουν τις θέσεις τους, εν όψει και του επικείμενου ανασχηματισμού στη νεολαία.


Αυτή τη φορά, αναλαβάνουν δράση οι Οργανώσεις Επαρχίας της ΟΝΝΕΔ με πρωτοστάτη το Γιάννη Μαρτάτο. Στόχος τους είναι να οργανωθεί αιμοδοσία σε Πανελλαδικό επίπεδο από την Οργάνωση.

Οι επαφές με τους υπεύθυνους των κατά τόπους ΟΝΝΕΔ είναι σε νηπιακό ακόμη στάδιο, αλλά από ότι φαίνεται ο Μαρτάτος το έχει πάρει ζεστά το θέμα και θα προσπαθήσει να το φέρει εις πέρας.

Εμείς, από την πλευρά μας, εκτός του ότι θεωρούμε αξιαίπενη αυτήν την προσπάθεια, θα προτείναμε, εάν φυσικά είναι δυνατόν και ανταποκριθούν και οι ΟΝΝΕΔίτες, τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος της ΟΝΝΕΔ!!

Για να δούμε, λοιπόν, ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έτσι όπως πίνετε το αίμα του κοσμάκη να κάνετε και τράπεζα αίματος λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Anwnume tha eprepe na ntrepesai otan katakrineis tetoiou eidous prwtovoulies! To thema einai sovaro kai prepei oloi na voi8isoume

Ανώνυμος είπε...

ego leo na kanete trapeza aimatos kai ama kaneis pethainei, na toy pairnete 80 euro to boykali (foitiki timi) i 160 euro kanoniki!

Δημοσίευση σχολίου