Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ. ΑΕΙ σε ελέυθερη πτώση...

Άσχημα τα "μαντάτα" για την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές!
Η πλειονότητα των "γαλάζιων" φοιτητικών οργανώσεων στα ΑΕΙ, έχουν βαλτώσει, και φέτος είναι μεγαλύτερος, όσο ποτέ, ο κίνδυνος απώλειας της "γαλάζιας πρωτιάς" !


Όλα τα παραπάνω, είναι ορατά στις εκτελεστικές, αλλά και στα Κ.Σ.! Παράδειγμα αποτελεί, η εκτελεστική της περασμένης εβδομάδος, όταν αρκετοί υπεύθυνοι σχολών, χρέωσαν στον Γραμματέα της ΔΑΠ ΑΕΙ, Σάκη Ιωαννίδη, την κακή παρουσία της οργάνωσης.

Ένα είναι σίγουρο: ότι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ως Πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας, θα προσπαθήσει να "πατήσει φρένο" στην καθοδική πορεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, γιατί ξέρει, πως αν συμβεί το "μοιραίο", θα έχει αντίκτυπο στο πολιτικό του μέλλον.
Υ.Γ.: Θα επανέλθουμε αναλυτικότερα για την πορεία των οργανώσεων της γαλάζιας νεολαίας στα ΑΕΙ...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pws na leitourgisei i dap otan o grammateas tis, exei mathei na sundikalizetai me mpoukalia alkool sti sxoli tou?!! gia poia prwtia milame? i diafora me tin prwti pasp tha prepei na ton apasxolei pleon...!

Ανώνυμος είπε...

kala, mpourdes lete. o sakis exei girisei olin tin athina apo proxthes. exei parousia, akomi kai se mi filikes - pros auton sxoles (oikonomiko, politiko, fms klp) - me diathesi na voithisei! xaraktiristiko einai oti exei kanei mexri kai paratiriseis gia to pos na anoigei i dap trapezaki!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Nai re paidia, to paidi toulaxiston prospa8ei sklira! Afiste ton na kri8ei stis foititikes...einai nwris akoma

Ανώνυμος είπε...

Nai ok! 1o vima gia na anoikseis trapezaki: strwneis afisa
2o vima: moirazeis potirakia anti gia simeiwseis
30 vima: vazeis sto trapezaki tampela pou leei reserve
4o vima: Topo8eteis ena mpoukali haig
50 vima: ginesai laspi kai zumwnesai me ton kosmo sou!

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τα λεφτά! Για να κάτσεις τραπεζάκι, €120/6 άτομα, εκ των οποίων:

1. 80€ στο μαγαζί
2. €5 στο μικρό νταβατζή της κάθε σχολής που κλείνει το τραπέζι
3. €10 στο μεσαίο νταβατζή που έχει βάλει το μικρό νταβατζή να δουλεύει για να μη φαίνεται αυτός και χαλάει το προφίλ του
4. €12,5 στο μεγάλο νταβατζή (στην περίπτωση μας: Κατσαφάδος, Μαρτάτος, Ιωαννίδης και ίσως και 1-2 άλλοι)
5. €12,5 στο μπαμπά νταβατζή της κάθε αλυσίδας μπουζουκιών και club!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

toulahiston na milane gia ton ioannidi aftoi pou ehoun asholithei me ti dap ohi kapoioi apo to mythe pou de psifisan dap pote tous ... kai as ixeran tis hronies pou o ioannidis itan ipeftinos panteiou poso itan to pososto tis dap kai posoi oi psifoi tis

Ανώνυμος είπε...

Κάτι διάβασα παραπάνω για επισκέψεις του "γραμματέα" σε "εχθρικές" σχολές όπως η ΦΜΣ...
Για την ιστορία στη ΦΜΣ που κουμάντο κάνουν οι "εκλεκτοί" του Χημικοί (που η σχολή τους σε μέγεθος εγγεγραμμένων είναι κάτω από τη μέση στη λίστα με τα Τμήματα της ΦΜΣ!) δεν υπάρχει πλέον ΔΑΠ σε Φυσικό και Φαρμακευτική όπου ο "πρόεδρος" και ο "γραμματέας" φρόντισαν να διαλύσουν τις οργανώσεις το καλοκαίρι μη αναγνωρίζοντας τις πραγματικές διοικήσεις των Τμημάτων (ακόμη δεν τολμά να το κάνει προτιμώντας να μην υπάρχει καθόλου οργάνωση ΔΑΠ εκεί, παρά να υπάρχει και να απαρτίζεται από κάποιους που δεν τον στήριξαν προεκλογικά ανεξάρτητα αν αυτοί δε δημιουργούν προβλήματα και σέβονται τη διοίκηση ως θεσμό!!!) και "διορίζοντας νύχτα" αλλες που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στα Τμήματα αυτά! Εύγε για το ήθος σου λοιπόν "γραμματέα" Σάκη, πήγες να δώσεις οδηγίες σε...φαντάσματα! Άξιος! Γι'αυτό φέτος Η ΔΑΠ θα χάσει την πρώτη θέση για να μάθουν μερικοί ότι η οργάνωση είναι "ιδέα" και όχι χωράφι τους που οργώνουν και...κλαδεύουν για να φτιάξουν το προσωπικό τους πολιτικό μέλλον εις βάρος της ιστορίας και της αξίας της! Ούτε να πιεις δε μπορείς με τον...κανένα ρε, δεν έχεις άνθρωπο να τσουγκρίζεις εκεί πάνω!

Δημοσίευση σχολίου