Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Επίθεση στη ομάδα Παπανικολάου στο Δικηγορικό Σύλλογο, ετοιμάζει ο Παπαμιμίκος


Ένα ακόμα μέτωπο έχει να αντιμετωπίσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, αφού οι διεργασίες στον δικηγορικό κλάδο αναμένεται να διχάσει το κόμμα.

Δεν αναφερόμαστε μόνο στις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου, όπου ήδη Ζαφειρόπουλος και Αδαμόπουλος διαγκωνίζονται για το ποιος θα αποκτήσει την εύνοια περισσότερων στελεχών της Ρηγίλλης, παρά το γεγονός πως ο πρόεδρος έχει συστήσει αυστηρή ουδετερότητα.

Την ουδετερότητα αυτή σκοπεύει να εκμεταλλευτεί ο Ανδρέας Παπαμιμίκος προκειμένου να πετύχει άλλη μία νίκη ... όπως ακριβώς έπραξε και στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ. Συγκεκριμένες επαφές με ομάδες δικηγόρων έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας νευρικότητα στους φίλους του Ευρωβουλευτή.

Πολλά στελέχη της πλευράς Παπανικολάου ... αρχίζουν και μιλάνε ανοιχτά για πολιτικές διώξεις!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι πότε πήγε καλά ο Παπανικολάου στο δικηγορικό σύλλογο για να παέι και τώρα..?

Ανώνυμος είπε...

ti lete re...o papanikolaou panta sarone stis ekloges sto dikigoriko sillogo. den pernaei oute ape exo o papamimikos. rotiste kai ton Tsigka.

Ανώνυμος είπε...

ton tsigka ton eidame!! eixe 150 grafeia h ONNED sthn Attikh kai den mazeuontousan OUTE 35 atoma.
xaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

kai esu megale hsoun enas apo tous 35 kai milas?

Ανώνυμος είπε...

de nomizw pws epi thiteias tsigka me afise kaneis na asxolithw.

Ανώνυμος είπε...

poios tsigkas more?? mia xara voleutike sto taxidromiko tamieutirio me ton filo tou to papanikolaou!

Ανώνυμος είπε...

o Papanikolaou gia autous pou den kseroun thn eanda to 2008 kai 2010 thn exase kai stis ekloges toy dsa oi pleiopsifia tvn upopsufiwn tou kophkan.

Ανώνυμος είπε...

Και τον Τσίγκα είδαμε και τον Παπανικολαου και το "νέο προέδρο" και βάλαμε τα γέλια και τα κλάματα! 150 γραφεία στο λεκανοπέδειο η ΟΝΝΕΔ και κρατούσε δικό της περίπτερο στις εκλογές, έκανε συνέδριο και μάζευε 3500-4000 χιλιάδες άτομα...όχι τους ταλαίπωρους 500 που μετά βίας μάζεψαν οι "νέοι" της διοίκησης στο δείγμα συνεδρίου που διοργάνωσαν στην Άμφισσα που δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν ούτε τους συνέδρους των νομαρχιακών που με βία και νοθεία οι ίδιοι είχαν επιβάλλει! Ξεφτίλες...

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά εισαι απολαυστικός "προηγούμενε"... 150 και ενεργά μάλιστα... μην πω "ενεργοπαθητικά"... για πες μας για τον ισοπεδωτικό λόγο τους στην κοινωνία...?
πες μας πόσοι απο αύτους τους "πυλωνες" των περιπτέρων έμεναν στην περιοχή που ήταν και γραμματείς...?? και αν έμεναν στη περιοχή τους πόσοι απο αυτούς είχαν και 2ο άτομο να φέρουν στις κινητοποιήσεις...? για τις διαδικάσίες δεν μιλάμε καν... Πρόεδρος Ν.Ε. με διορισμό...!! Ναφθαλίνη τώρα... σε όλα τα πουστριλίκια...

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό επίπεδο διακρίνω...εύγε νέε μου!Εγώ έχω μάθει στα (αρκετά πλέον) χρόνια της ζωής μου να εκφράζομαι με μεγαλύτερη σύνεση. Άλλωστε ΟΛΟΙ οι πρόεδροι νομαρχιακών "διορίστηκαν" από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παπαμιμίκο,οπότε τι ψάχνεις; Τις καρέκλες που υποτίθεται ότι προκύπτουν από δημοκρατική διαδικασία τις είχε "ταγμένες" από πριν ο ξεφτίλας! Και φυσικά άπειροι από αυτούς δε μένουν εκεί όπου τους φύτεψε ο Αντρίκος με τον Κώστα, όπως και τα περισσότερα γραφεία δεν έχουν αντιστοιχία σε κόσμο! Οι "πυλώνες" λοιπόν έκαναν καλά τη δουλειά τους όλα τα χρόνια που μπορούσα να παρακολουθώ την ΟΝΝΕΔ, τώρα ξαφνικά έπαψαν γιατί...δεν προλαβαίνουν τα παιδιά, είναι ΟΛΟΙ τους από 3 σχολές!

Ανώνυμος είπε...

me to xameno kormi ton "lekanopediarxh" pou to afentiko tou o kostas axrhsto ton anevazei vlaka ton katevazei giati de lete pou mazepse oti tsoutseki uparxei?

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα...γελιέσαι όταν λες "μάζεψε",έτοιμους του τους δώσανε φίλε μου! Σιγά μην είχε και άποψη...αφού "άχρηστο" τον ανεβάζουν και "βλάκα" τον κατεβάζουν!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο του νέου Άττικα. Παρασκευή & Σάββατο στο Καγαμέλα. τσάμπα θα την έβγαλε. (τα καλά του να 'σαι τσουτσέκι του κώστα)

Ανώνυμος είπε...

Σωστά δημοσιογράφε μου... "Παπαχλιμιτζάκο" και ΣΙΑ Ο.Ε. σας πειραζεί πολύ τελικα, που δεν είναι φάντασμα η ΔΑΠ και η ΟΝΝΕΔ πια. που δεν μπορείτε να εκβιάζετε κρατικές θέσεις και κονδύλια απο τη Ν.Δ. πλέον. Όσων αφορά το επίπεδο πέφτει απο τη στιγμή που μιλάω με εσένα. Άντε τώρα για καφεδάκι στα 3 Γ με τα φιλαράκια σου. Εκτός αν είσαι Βρυξέλλες. Τέλος μην μιλάς για διορισμούς και εσύ... Θα πέσει ο ουρανός να σε πλακώσει. Κάνε εσύ τη παρακολούθησή σου στη ΟΝΝΕΔ για να γράφεις τις αηδίες σου εδώ μέσα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός στον οποίο αναφέρεσαι ήταν όσο διορισμένος είναι και ο Σάκης...με μία σημαντική διαφορά...ότι τότε ήταν βάσει καταστατικού έτσι ρε λαμόγια,ενώ τώρα που εσείς είχατε υποσχεθεί ανοιχτή διαδικασία κωλώσατε να τη κάνετε κοτούλες!

Ανώνυμος είπε...

μίλησε η ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε. πηγαίνετε να ξοδέψετε και άλλα λεφτά για φιέστες και για blackberry.Τα ΔΑΠιτοθύματα πληρώνουν τις κ@@@λες σας

Ανώνυμος είπε...

Αλλά πώς να γίνει ανοιχτή διαδικασία, αφού όλα ήταν ταγμένα από πριν; Και μάλιστα το καθένα ταγμένο σε 5-6 άτομα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν είμαι ούτε με τους μεν ούτε με τους δε κι όποιος θέλει το πιστεύει. Αλλά όλο αυτό το ξεκατίνιασμα γιατί γίνεται ρε μάγκες δεν καταλαβαίνω. Οι παντειοπαπίτες κάνουν αυτό ακριβώς που κατηγορούσαν τόσα χρόνια, δηλ αποφασίζουν 4-5 άτομα σε ένα γραφείο και ορίζουν καθεστωτικά παντού δικούς τους. Καμία διαφορά. Κι όλα αυτά για ανοιχτές διαδικασίες είναι κουραφέξαλα. Που έγινε ανοιχτή διαδικασία.. Πουθενά. Κι όποιος περίμενε κάτι διαφορετικό είναι χαζούλης. Κι όσο για τους άλλους της παλιάς διοίκησης, αυτό το καραγκιοζιλίκι να βγαίνουν παναγίες και να λένε τους άλλους μπουζουκόβιους και ταξιδιωτικούς πράκτορες τι είναι? Γιατί αυτοί τόσα χρόνια τι έκαναν? Μήπως δεν είναι τίγκα στους μεθύστακες ή μήπως δεν έκαναν χορούς και εκδρομές? Δε θέλω να πω ούτε σχολές ούτε ονόματα γιατί δεν είμαι μ..ακας να κράζω ανθρώπους από ανωνυμία. Η μήπως ακόμα δεν φτιάχτηκαν 5-10 άνθρωποι στην πλάτη όλων των άλλων που τους πούλαγαν ιδεολογία? Πριν ήταν οι άλλοι, τώρα είναι αυτοί και έτσι έχουν τα πράγματα και τέλος.

Δημοσίευση σχολίου