Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Οι αλλαγές στην Νέα Δημοκρατία


Τις αλλαγές στο ηγετικό σχήμα της ΝΔ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς.Ο κ. Σαμαράς «κρατάει» τους δύο αντιπροέδρους, ενώ καθιερώνει ευρύτερους τομείς με συντονιστές.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, αλλάζει πόστο και αναλαμβάνει συντονιστής του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας. Εκπρόσωπος τύπου αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου», κ. Γιαννής Μιχελάκης, ενώ καθιερώνεται τομέας Μέσων Ενημέρωσης με επικεφαλής τον κύριο Σίμο Κεδίκογλου.

Στο τομέα της Οικονομίας, επικεφαλής παραμένει ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς με αναπληρωτές τον Χρήστο Σταϊκούρα, τον Νότη Μηταρακη και τον Γιάννη Βρούτση. Ο κ. Κώστας Τζαβάρας μετακινείται από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και αναλαβαίνει τον τομέα Δικαιοσύνης με αναπληρωτή τον κ. Κώστα Καραγκούνη. Στο τομέα Προστασίας του Πολίτη, επικεφαλής θα είναι ο Θανάσης Μάρκος, ενώ στον τομέα περιβάλλοντος, παραμένει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον τομέα Υγείας αναλαμβάνει ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος με αναπληρωτή τον κ. Γεράσιμο Γιακουμάτο. Στην βουλή, την θέση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Δένδιας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου