Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Διοργάνωση Ανοικτού Συνεδρίου με στόχο την συνένωση δυνάμεων για την δημιουργία φιλοευρωπαϊκού, μεταρρυθμιστικού πολιτικού φορέα


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η Δράση, κατά την οποία ανακοίνωσε την διοργάνωση Ανοικτού Συνεδρίου στις 1 & 2 Δεκεμβρίου. Στόχος του συνεδρίου είναι η συνένωση όλων όσων πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, στην δημοκρατία και στο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και των επομένων γενεών να ζήσουν σε μια ανοικτή και ευημερούσα κοινωνία, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας υπεύθυνος φιλοευρωπαϊκός και μεταρρυθμιστικός πολιτικός φορέας.


Όπως τόνισε ο πρόεδρος κ. Αντύπας Καρίπογλου, στόχος της Δράσης είναι η ισότιμη και ειλικρινής συνεργασία, με διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, και όχι η ηγεμονία οποιουδήποτε σε αυτή τη προσπάθεια.  Τόνισε, ότι η Δράση είναι έτοιμη να διαθέσει προς αυτή την κατεύθυνση όλες της τις δυνάμεις χωρίς όρους και προϋποθέσεις, συνεργαζόμενη με τις άλλες κινήσεις που συμμερίζονται την ίδια αγωνία για το μέλλον της χώρας ώστε να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.
Η αντιπρόεδρος της Δράσης, κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη,  αναφέρθηκε στην ανάγκη για την αλλαγή στην πολιτική νοοτροπία και την ανάγκη για την συνένωση δυνάμεων όλων αυτών που πιστεύουν στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές, τονίζοντας τη κρισιμότητα της περιόδου και την ανάγκη των πολιτών για ουσιαστική συνεργασία πολιτικών δυνάμεων μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ιδεοληψίες.
Το Ανοικτό Συνέδριο θα λάβει χώρα στις 1 & 2 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΙΣ.


Πληροφορίες
Γραφείο Τύπου
Τηλ. 210 7472530
Email press@drassi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου