Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Παπαγιάννης απέναντι στην Κοσιώνη


Μια σημαντική ανατροπή στο status quo που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική τηλεόραση, και πιο συγκεκριμένα στον χώρο των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των καναλιών, φέρνει η μετακίνηση του Γιάννη Παπαγιάννη στο «Kontra».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που κατάφερε… από το πουθενά να βάλει το «Extra 3» στο κάδρο του ειδησεογραφικού ανταγωνισμού, με την παρουσίαση του «Αποκαλυπτικού Δελτίου», συμφώνησε με τη διοίκηση του «Kontra», και θα έχει ενεργό ρόλο στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο σταθμός, υπό την καθοδήγηση του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Βασίλη Ταλαμάγκα, για να εξελιχτεί σε τηλεοπτική επιλογή για όσους θέλουν να ενημερωθούν σφαιρικά και με άποψη.
Η μεταγραφή Παπαγιάννη αλλάζει τις ισορροπίες, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Kontra» στις 21.00, απέναντι από το αντίστοιχο δελτίο του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη, όπως και εκείνου της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το «Kontra» μπήκε πλέον και στον πίνακα των μετρήσεων της AGB, κάτι που αναμένεται να κορυφώσει περαιτέρω τον ανταγωνισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου