Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τι κάνει σήμερα ο Πύρρος Δήμας;

Κάθε φορά που ο Πύρρος Δήμας ετοιμαζόταν να αγωνιστεί, είχε τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων. Έκανε τον κόσμο να δακρύζει με τις τεράστιες επιτυχίες του. Και τους αντιπάλους του φυσικά να… τρέμουν στο άκουσμα του ονόματός του.


Γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1971 στη Χειμάρρα. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992, της Ατλάντας το 1996 και του Σύδνεϋ το 2000 και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004. 

Είναι ο αθλητής με την καλύτερη συγκομιδή μεταλλίων σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιστορία της Άρσης Βαρών. Όπως αναφέρει στο newsbeast.gr, νιώθει σαν να μην έχει περάσει μία ημέρα από τις μεγάλες επιτυχίες του. Από τη στιγμή που σταμάτησε την Άρση Βαρών αλλά ο κόσμος, όπως συνεχίζει, τον θαυμάζει.



Σήμερα, είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Κάθε μέρα βρίσκεται στα γραφεία της Ομοσπονδίας και παρακολουθεί τα ζητήματα που αφορούν την Άρση Βαρών. Ακόμη είναι ταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού. Και τον Ιανουάριο σημείωσε ακόμη μία επιτυχία. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Αθηνών και ορκίστηκε παρουσία πολλών φίλων του. 

Ο Πύρρος Δήμας όμως εκτός από καλός επαγγελματίας είναι και οικογενειάρχης. Έχει τέσσερα παιδιά, το μεγαλύτερο 16 ετών και το μικρότερο 23 μηνών. Και δεν έχει μετανιώσει για τίποτα στη ζωή του αφού, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr, τους στόχους που έβαζε, πάντα τους πετύχαινε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου