Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας για τον θάνατο του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Αχαΐας Γιάννη Βασιλειάδη


Βαθύτατη συγκίνηση προκάλεσε σε όλους η απώλεια του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Αχαΐας Γιάννη Βασιλειάδη. Ο Γιάννης Βασιλειάδης καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του τίμησε την πατρίδα αφού ως ναύαρχος διακρίθηκε για την πίστη και την αφοσίωσή του σε αυτή όπως σημαντική και καθοριστική ήταν η συμβολή του στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην χώρα.

Πιστός στις Δημοκρατικές του πεποιθήσεις, στις ιδέες και τα ιδανικά του, υπεύθυνος και συνεπής στην άσκηση των καθηκόντων του υπηρέτησε την πολιτική με ανιδιοτέλεια και απαράμιλλη προσφορά για την ιδιαίτερη πατρίδα του και την Ελλάδα. Ως το τέλος της πολιτικής του πορείας παρέμεινε σεμνός και αξιοπρεπής όπως υπήρξε σε όλη του την ζωή. Αποτέλεσε πρότυπο αξιόλογου ανθρώπου και πολιτικού που έβαλε την σφραγίδα του στην Μεταπολιτευτική πορεία της χώρας.
Ο πρόεδρος της οργάνωσης Γιώργος Δρακούλης, εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Αχαΐας Γιάννη Βασιλειάδη, τονίζοντας ότι η  μακρά του πορεία και οι πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην πολιτική ζωή του τόπου και της χώρας αποτελούν κληρονομιά για όλους μας. Ευπατρίδης, αγωνιστής και υπέρμαχος των Δημοκρατικών αρχών μέχρι το τέλος της ζωής του επάξια κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.



    Με εκτίμηση

Γιώργος Δρακούλης
            ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου