Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή ζητεί νάρκες στον Έβρο


Νάρκες και ειδικές δυνάμεις στον Έβρο αντί για κέντρα υποδοχής, με αφορμή τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, ζητεί η Χρυσή Αυγή.
 


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ακροδεξιάς οργάνωσης προτείνει «καταγγελία της συνθήκης της Οτάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού», όπως επίσης και «άμεσα κατασταλτικά μέτρα για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων στον Έβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή», ως λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.


Ζητεί επίσης την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, καθώς, όπως ισχυρίζεται, «κανένα κέντρο υποδοχής δεν πρόκειται να περιορίσει ούτε στο ελάχιστο το πρόβλημα».


Οι εθνικιστές της «Χρυσής Αυγής» ζητούν «άμεσες και ριζικές ενέργειες», όπως να χαρακτηρίζεται «ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί παράνομος αλλοδαπός και οι ποινές να μην εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου» και να υπάρξει «ειδικός σχεδιασμός αστυνομικών επιχειρήσεων για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου