Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Στημένη δημοσκόπηση καταγγέλει ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.


Δημοσκόπηση που δημοσιεύει το site iefimerida.gr του γνωστού δημοσιογράφου κ.Ράπτη και δείχνει ισοπαλία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και πολύ ανεβασμένους τους ΑΕ του Πάνου Καμμένου προκάλεσε την οργή του κ.Μουρούτη αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου του κόμματος και στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά . 
Αποκαλεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες απόκομμα και προειδοποιεί ότι θα λογοδοτήσουν μαζί με το ΠΑΣΟΚ και οι μπροστινοί της διαπλοκής που ενδύονται αντιμνημονιακό μανδύα .Πριν από λίγα λεπτά μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook εγραψε :
"Ο σύζυγος Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, που διατηρεί blog στο ιντερνετ φιλοξενεί σήμερα στημένη δημοσκόπηση της εταιρίας metron analysis. Ο στόχος του επιτελείου, των συγγενών και των φίλων του κ. Βενιζέλου, είναι μέσω της στημένης δημοσκόπησης του κ. Φαναρά, να παρουσιάσουν στον πάτο τη Ν.Δ. μαζί με το ΠΑΣΟΚ, και το απόκομμα του κ. Καμμένου με υψηλά ποστοστά...
Η διαπλοκή Βενιζέλου - Καμμένου ΔΕΝ θα περάσει. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ είτε το θέλουν είτε όχι θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του στην Ελληνική κοινωνία... Και μαζί με αυτούς, θα λογοδοτήσουν και οι μπροστινοί της διαπλοκής που ενδύονται τον δήθεν αντιμνημονιακό μανδύα..."

H δημοσκόπηση που προκάλεσε την οργή του κ. Μουρόυτη και το δημοσίευμα του iefiemerida,gr είναι το εξής  : 
.iefimerida.

Μεγάλη αίσθηση δημιουργεί μια συνδρομητική πανελλαδική έρευνα της εταιρείας Metron Analysis που διενεργήθηκε από τις 21 έως τις 23 Μαρτίου του 2012 σε δείγμα 1200 ατόμων και τα ευρήματά της είναι εντυπωσιακά.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, που αποκαλύπτει το iefimerida.gr, τα κόμματα χωρίς αναγωγή συγκεντρώνουν:
Νέα Δημοκρατία: 12,7%
ΠΑΣΟΚ: 12,2%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 8%
ΔΗΜ.ΑΡ.: 7,8%
ΚΚΕ: 7,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 6,6%
Χρυσή Αυγή: 3,8%
ΛΑΟΣ: 2,1%
Οικολόγοι: 2,1%
ΔΗ.ΣΥ: 1,3%
Άλλο κόμμα: 3,8%
Ακυρα/Λευκά: 8,9%
Δεν ψηφίζω: 12%
ΔΞ/ΔΑ: 11,4%


Μετά την αναγωγή των ποσοστών προκύπτει ότι στην επόμενη Βουλή θα έμπαιναν εννέα κόμματα. Συγκεκριμένα:
Νέα Δημοκρατία: 18,8%,
ΠΑΣΟΚ: 18%,
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 11,8%,
ΔΗΜ.ΑΡ.: 11,5%,
ΚΚΕ: 10,7%,
ΣΥΡΙΖΑ: 9,7%,
Χρυσή Αυγή: 5,6%,
ΛΑΟΣ: 3,2%,
Οικολόγοι: 3,1%,
ΔΗ.ΣΥ.: 1,9%
Άλλο κόμμα: 5,7%



http://logia-starata.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου