Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Μύρισε εκλογές στο ΤΕΙ Λαμίας!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΠ-Ν.Δ.Φ.Κ. ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

Για άλλη μια φορά κατάφεραν τα μέλη της ΝΕΟΛΑΙΑΣ Κ.Κ.Ε. να μας εντυπωσιάσουν αρνητικά, αυτοί που κάθε εβδομάδα εμφανίζονται με άλλο όνομα, είτε ως Κ.Ν.Ε., είτε ως Μ.Α.Σ. , είτε ως Π.Κ.Σ.  ενώ είναι τα ίδια είκοσι άτομα, διάλεξαν τη μέρα που οι σύλλογοι  σπουδαστών οργανώνουν την κινητοποίηση για φθηνότερα λεωφορεία, να την εκμεταλλευτούν για να δημοσιοποιήσουν τα πονηρά σχέδια τους.

Στην ανακοίνωση που μόνοι τους γράψανε και κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα και ενώ ανακοινώνουν την υποψηφιότητα τους στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές μέσω των νόμιμων φοιτητικών συλλόγων ανακοινώνουν ταυτόχρονα την προσπάθεια δημιουργίας νέου σπουδαστικού συλλόγου ενώ γνωρίζουν ότι αυτό θα προκαλέσει σύγχυση και θα παραπλανήσει το σπουδαστικό σύνολο.


Αντί να συστρατευθούν  στους αγώνες που δίνουν οι σύλλογοι σπουδαστών για τη βελτίωση σπουδών και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των σπουδαστών, προσπαθούν να κρύψουν την ανυπαρξία τους σκεφτόμενοι μόνο παράνομες ενέργειες. Τους καλούμε δημόσια να μην προχωρήσουν σε τέτοιες παράνομες ενέργειες γιατί θα μας βρουν αντιμέτωπους με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των νόμιμων σπουδαστικών συλλόγων. Καταλαβαίνουμε πως είναι δύσκολο να δρουν πέρα από τις κομματικές τους παρωπίδες αλλά ευελπιστούμε ότι αυτοί που τους συμβουλεύουν και τους καθοδηγούν θα πράξουν το ορθό για να τους προστατέψουν και δεν θα ακολουθήσουν τον δρόμο της φιλοδοξίας. Κλείνοντας απλά αναφέρουμε ότι τυχαία αυτή η παράνομη ενέργεια κατά εμάς γίνετε ένα χρόνο πριν της επόμενες προεδρικές εκλογές.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, τα συμπεράσματα δικά σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου