Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Δήλωση του προέδρου της Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ Γιώργου Δρακούλη για το νικηφόρο αποτέλεσμα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Το φετινό συντριπτικό αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δείχνει ότι σύσσωμη η φοιτητική κοινότητα έδειξε το δρόμο της ελπίδας, των αγώνων για τις αξίες και την παιδεία όπως πρέπει να διαρθρώνονται από την νεολαία. Άλλωστε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την πρώτη φοιτητική παράταξη σε ποσοστά στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας και από ότι φαίνεται συνέχισε και φέτος αυτή την παράδοση, σε μια περίοδο που η χώρα έχει ανάγκη την αλλαγή μέσα από τους νέους ανθρώπους, μέσα από το φοιτητικό κίνημα. 
Πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στην Κυβέρνηση του Μνημονίου η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πρωτοστάτησε στις φοιτητικές εκλογές. Έγινε η δύναμη της αλλαγής και θα αποτελέσει τον πυρήνα για την βελτίωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω των ρεαλιστικών προτάσεων της και των αγώνων της που δέχτηκαν ευρείας αποδοχής από την κοινότητα των φοιτητών πράγμα που είναι προφανές και από το νικηφόρο αποτέλεσμα.
 
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ απέδειξε πως είναι η γενιά που αλλάζει τα πάντα με τις ιδέες της και τον δυναμισμό της, φέρνει το δρόμο της Ελπίδας και η νίκη τους κάνει τους νέους να πουν ένα μεγάλο όχι στο θλιβερό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί με τα σημερινά δεδομένα της χώρας από την Κυβέρνηση του ΔΝΤ.
 
Φέτος η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ οι συνοδοιπόροι της ΟΝΝΕΔ είναι το ρεύμα που θα νικήσει τον φόβο είναι η πρωτοπορία που χρειάζεται η Ελλάδα από τους νέους, είναι το ενωτικό μήνυμα που πρέπει να περάσει η νεολαία στην κοινωνία!
 
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που και φέτος ήταν εκεί, με δυναμικό παρών, και έφεραν με τους αγώνες του ένα αποτέλεσμα πραγματικού θριάμβου για όλη την φοιτητική κοινότητα δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα πως οι νέοι είναι η δύναμη της αλλαγής, της ανατροπής, της ελπίδας όλης της χώρας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου