Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΣΤΕΤΡΟΔ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΣΤΕΤΡΟΔ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
Σήμερα, Δευτέρα 11/4/2011 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, τα προγραμματισμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια, με θέμα την εκπαίδευση και την γευσιγνωσία στα πέντε βασικά αλκοολούχα ποτά, ουίσκι, τεκίλα, βότκα, ρούμι και τζίν.  Η όλη διαδικασία διήρκησε οκτώ ώρες.

 
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στο μοναδικό και ειδικά εξοπλισμένο διώροφο λεωφορείο, μήκους 18 μέτρων. Οι σπουδαστές αφού ενημερώθηκαν για τα συγκεκριμένα ποτά στον αμφιθεατρικό χώρο μεταφέρθηκαν στον κάτω όροφο όπου έγινε γευσιγνωσία και δοκιμή πρότυπων συνταγών κοκτέιλ.

Στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά και χρηστικά δώρα στους σπουδαστές των τμημάτων Οινολογίας και Τεχνολογίας Τροφίμων. Καθώς επίσης εντός των ημερών θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΣΤΕΤΡΟΔ δεσμεύεται για επανάληψη της εκδήλωσης μετά από την μαζική απαίτηση των σπουδαστών που δεν πρόλαβαν να κατοχυρώσουν κάποια από τις θέσεις για να συμμετάσχουν.  Αλλά δεσμεύεται και για την συνέχιση των πρωτότυπων και μοναδικών εκδηλώσεων, εφόσον ακούει τις ανάγκες των σπουδαστών.

ΔΑΠ ΝΔΦΚ
Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής
Κοντά Στο Σπουδαστή



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου