Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΟΝΝΕΔ Νότιας Κυνουρίας: "Μέθοδοι στρουθοκαμηλισμού από την κυβέρνηση"

Αναντίρρητα, διανύουμε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ελληνικής ιστορίας, καθώς η οικονομική κρίση αποτελεί τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Επικεντρώνοντας την προσοχή μας στο νεοσύστατο δήμο Νότιας Κυνουρίας, ανακαλύπτουμε μία σταδιακή μείωση του πληθυσμού κατά τα τελευταία χρόνια, ως απόρροια φυσικά της απομάκρυνσης των νέων από τον τόπο καταγωγής τους.

Η έλλειψη κατάλληλων υποδομών( υπηρεσιών κ μη) προς απορρόφηση νέου, εντόπιου δυναμικού αποτελεί την κυριότερη αιτία εγκατάλειψης του τόπου μας.
  
Λαμβάνοντας υπόψη τα καινούρια δεδομένα, ως αυτά προκύπτουν από τις αυξημένες ανάγκες του συγχωνευμένου δήμου μας, διαπιστώνουμε την αδήριτη ανάγκη δημιουργίας νέων επιχειρήσεων οι οποίες  θα οδηγήσουν αντίστοιχα σε νέες εργασιακές θέσεις. Διαπιστώνουμε απλά την αδήριτη ανάγκη υλοποίησης των βασικών, κυβερνητικών προγραμμάτων, στη βάση των οποίων στηρίχθηκε η τότε απόφαση του καλλικρατικού σχεδίου.
  
Οι διάφορες μέθοδοι στρουθοκαμηλισμού και αναστολής οιωνδήποτε προσλήψεων στις συγκεκριμένες θέσεις δεν ενδείκνυνται για την αντιμετώπιση της παρούσας οικονομικής κατάστασης. Η ΟΝΝΕΔ Νότιας Κυνουρίας, με τη σύγχρονη και φέρελπι ματιά των νέων ανθρώπων αναμένει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την υλοποίηση της πάλαι ποτέ υποσχόμενης κυβέρνησης, με την προοπτική μίας σημαντικής αρχής τόσο για την οικονομική ενίσχυση της περιοχής όσο και για την επιστροφή των <<δικών>> της ανθρώπων                                                                                                                                               
                                                                            ΟΝΝΕΔ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
                                                                       Τ.Ε.ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου