Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Δήλωση Προέδρου ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γιώργου Δρακούλη: “Ένα είναι το επιτακτικό μήνυμα το θαλάσσιο μέτωπο ανήκει στην Πάτρα”

Τάσσομαι αδιαπραγμάτευτα υπέρ της δίκαιης απαίτησης όλων των Πατρινών να έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση στη θάλασσα τους και να αξιοποιηθεί από όλους τους φορείς αλλά και το κράτος όπως αρμόζει σε μια παραλιακή πόλη.

Δυστυχώς όμως όπως συμβαίνει με τις περισσότερες επαρχιακές πόλεις έτσι και η Πάτρα αντιμετωπίζει την αδιαφορία της Κυβέρνησης που στέκει αμέτοχη και αποφεύγει την υλοποίηση έργων και την πραγματοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των συμπολιτών μας με μόνιμη πρόφαση τον τελευταίο καιρό την οικονομική κρίση. Θεωρώ ότι αυτός που φέρει την ουσιαστική και μεγαλύτερη ευθύνη είναι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ο Θεόδωρος Πάγκαλος οποίος προεκλογικά προσπάθησε με μια κίνηση αποπροσανατολισμού στέλνοντας μια επιστολή η οποία βαπτίστηκε εφτάμηνιαία παραχώρηση που αποδείχτηκε ψευδή και ανεπαρκή. Βέβαια μετεκλογικά

Δεσμεύομαι ότι εγώ προσωπικά αλλά και η ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ θα είμαστε δίπλα και συμπαραστάτες στις κινητοποιήσεις των πολιτών και των φορέων της πόλης μας που διεκδικούν από την πολιτεία πράγματα που αυτονόητα επιβάλλονται και ζητούν άμεσα την λήψη πολιτικών αποφάσεων από τους αρμόδιους φορείς .Η μεταφορά όλης της λιμενικής λειτουργίας της πόλης στο νέο λιμάνι κρίνεται απαραίτητη ώστε οι παλιοί χώροι του λιμανιού να δοθούν στα χέρια των Πατρινών και κατ’ επέκταση όλο το θαλάσσιο μέτωπο με σκοπό την αξιοποίηση του. Η πόλη ανήκει στους πολίτες και οποιαδήποτε έργα πρέπει να λειτουργούν προς όφελος τους για την ανάπτυξη της πόλης.

Θα είμαστε παρών σε όλες τις πρωτοβουλίες των πολιτών και θα παρακολουθούμε την εξέλιξη του θέματος που αφορά την πόλη μας!

         ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ
                                                                    ΠΡΟΕΔΡΟΣ N.E. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου