Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Πώς το ποδόσφαιρο παίζει ρόλο στην πολιτική!




Το είδαμε και αυτό !

Ο κατά τ'άλλα δραστήριος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος έχει βαλθεί να δημιουργεί συνεχώς εντυπώσεις με τις ενέργειές του...

Τελευταία ενέργεια του ''Θεσσαλονικιού Προέδρου'' ήταν η παρουσία του στο  στάδιο Γ. Καραισκάκης προκειμένου να παρακουλουθήσει τον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στις 19-1-2011.

Η κίνηση αυτή του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ ,να βρεθεί στο Φαληρικό στάδιο, δεν ήταν κάτι που προκάλεσε αλλά το γεγονός ότι επέλεξε να παρακολουθήσει τον αγώνα από την πολυτελή σουίτα του Προέδρου του Ολυμπιακού κυρίου Β.Μαρινάκη.

Τον αγώνα τον παρακουλούθησε με τον γνωστό ''φίλο'' του και Πολιτευτή στην Α΄Πειραιά Κώστα Κατσαφάδο στην εν λόγω ΣΟΥΙΤΑ.

Βλέπουμε σιγά σιγά πως το low profile,η χαμηλών τόνων συμπεριφορά και το σεμνά και ταπεινά του κ.Παπαμιμίκου αρχίζει να σβήνει και να εξελίσσεται σε ένα γνήσιο GOLDEN BOY εν μεσω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την χώρα!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ :
1) Τι να ήθελε άραγε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στην συγκεκριμένη σουίτα...?
2) Δεν υπήρχαν άλλα άδεια καθίσματα να κάτσει με τον κολλητό του...?
3) Μα καλά, τι γύρευε ο Πρόεδρος της νεολαίας ΣΑΣ, στην σουίτα του επίσημου οικονομικού υποστηρικτή  του κόμματος της κας. Μπακογιάννη ???

Γαλάζιος Τσολιάς

1 σχόλια:

http://4oktovriou.blogspot.com είπε...

Η πολιτική ανωριμότητα των "στελεχών" ή γιατί η ελευθέρια έκφραση δεν αξίζει σε όλους

http://4oktovriou.blogspot.com/2011/01/blog-post_24.html