Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ο Σρόιτερ στην πόρτα της εξόδου


Την προ ημερών αποκάλυψη του «Statesmen» ότι το Star και ο Σταμάτης Μαλέλης «φλερτάρουν» με τον Αντώνη Σρόιτερ, προκειμένου να του αναθέσουν την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, επιβεβαιώνει η εφημερίδα «Espresso», με σχετικό ρεπορτάζ της.

Το συμβόλαιο του γνωστού δημοσιογράφου με τον Alpha λήγει το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον σχεδιασμό της νέας ειδησεογραφικής ομάδας του καναλιού, μετά την επανάκτηση του ελέγχου του από τον Δημήτρη Κοντομηνά, περιλαμβάνεται η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού από τον Γιάννη Παπαγιάννη, ο οποίος αποχώρισε την προηγούμενη εβδομάδα από το Extra.
Δίπλα στον Γιάννη Παπαγιάννη, αναμένεται να βρεθούν ο Δήμος Βερύκιος και ο Γιώργος Βλάχος, με τη διοίκηση του Alpha να ποντάρει στον αιχμηρό πολιτικό σχολιασμό τους, για να αυξήσει τα ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.
Ο Αντώνης Σρόιτερ απ’ την άλλη, είναι πιθανό να αναλάβει την παρουσίαση ενός προ-δελτίου, από τις 19.00 μέχρι τις 20.00, και το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Κάντζα.
Στην περίπτωση αυτή, ο Σταμάτης Μαλέλης θα έβλεπε στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αιμίλιου Λιάτσου στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το οποίο απευθύνεται στο νεανικό και πλέον δυναμικό κοινό της τηλεόρασης.
10.01.2012REPORTER

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου