Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ν. Νικολόπουλος: «….Και ο κερδοφόρος κρατικός ΕΛΟΤ στην προίκα του ξεπουλήματος – ύποπτες μεθοδεύσεις απαξίωσης του»


Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών υπάρχει  μεθόδευση κύκλων με σκοπό να χαριστεί η άκρως κερδοφόρα δραστηριότητα της Πιστοποίησης του κρατικού ΕΛΟΤ, σε άλλον φορέα που μετέχουν και ιδιώτες!!!  «Έτσι, λένε, υλοποιείται με μέθοδο σχέδιο, που είχε εξυφανθεί και ολοκληρωθεί και παλιότερα» αναφέρει χαρακτηριστικά και σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τους  αρμόδιους  Υπουργούς , ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, τονίζοντας στην συνέχεια
«Τότε, επί κυβερνήσεως Σημίτη, τον αναγνωρίσιμο στην Ελλάδα και διεθνώς ΕΛΟΤ είχαν καταφέρει να τον καταστήσουν βαθιά ζημιογόνο για να τον ρίξουν στο γκρεμό και οι εργαζόμενοι να μείνουν στο δρόμο!» και συνεχίζει τονίζοντας σε άλλο σημείο της ερώτησής του ότι : «Το περίεργο είναι ότι το ίδιο σχέδιο υλοποιείται σήμερα, την ώρα που ο ΕΛΟΤ γράφει κέρδη για το 2011, όταν το 2009 έγραφε ζημιές €1.300.000 και το 2010 ζημιές €1.400.000. Αξιοποίησε το κτίριο του, μια αγορά επί Σημίτη που επί 13 χρόνια ήταν κενό, εξοικονομώντας €500.000 κατ’ έτος.».
Τα γνωρίζει ο Πρωθυπουργός κ Παπαδήμος;

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, κάλεσε τους Υπουργούς Πολιτισμού και Δικαιοσύνης να σεβαστούν το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός πληρώνει από το υστέρημά του και απαιτεί, τουλάχιστον τώρα που πεινάει, την περιφρούρηση του Δημόσιου Συμφέροντος και όχι την αλόγιστη και ύποπτη ιδιωτικοποίηση κερδών!!!. Ο κ. Νικολόπουλος ζήτησε από τους αρμόδιους Υπουργούς εξηγήσεις για το αν είναι σε γνώση τους οι συγκεκριμένες καταγγελίες και αν συμφωνούν με τέτοιες μεθοδεύσεις. Τέλος ο Βουλευτής Αχαΐας ζήτησε την επέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος καθώς και τη συμβολή  του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου