Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο Κουλούρης πέρασε στην αντεπίθεση

Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 «επιτέθηκε» στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο παπουτσή, και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας ότι «όταν πια στάλθηκε το σήμα και με πλάκωσαν 30 αστυνομικοί ήταν σε γνώση και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου», ενώ διευκρίνισε ότι «η κόντρα μου με τον Παπουτσή είναι εδώ και δυο χρόνια πολύ γνωστή». Αναφερόμενος στην κίνηση του υπουργού να συγχαρεί τους δύο αστυνομικού, είπε: «Κάλεσε, πληροφορήθηκα, να δώσει συγχαρητήρια, σε αστυνομικούς οι οποίοι έναν πολίτη, άσε τον πολιτικό, έναν πολίτη, μπροστά στο παιδί του τον τραβούσαν έξω από το αυτοκίνητό του, και έδωσε συγχαρητήρια ο κ. Παπουτσής.
 

Μπράβο του, του Χρήστου του Παπουτσή, τον έκανα άνθρωπο και αυτόν, εγώ τον έκανα και αυτόν, μπράβο του. Αλλά θα μείνει αυτός τελευταίος με τον Γιωργάκη, αυτός και ο Γιωργάκης θα μείνουν στον τόπο. Μπράβο του κ. Παπουτσή του πρώην συντρόφου μου, που έλεγε ότι στον Κουλούρη οφείλω τα πάντα. 

Μπράβο Χρήστο Παπουτσή. Μπράβο. Λοιπόν, αποκαλύπτεται το γιατί σε μηδέν χρονικό διάστημα, με πλάκωσαν 30 αστυνομικοί. Και δεν αναφέρεστε πουθενά σε αυτά; Βρέστε το σήμα που στάλθηκε και με περικύκλωσαν αστυνομικοί, για ποιο λόγο;»

Μάλιστα, τόνισε ότι θα κάνει αγωγές, καθώς, όπως είπε, «ένα φανάρι αν το παραβίασα. Όλοι το έχουμε κάνει αυτό το λάθος ίσως από αβλεψία. Καμία καταδίωξη δεν έγινε, και μέσα από το κέντρο επιχειρήσεων φαίνεται ότι δεν έγινε καμία καταδίωξη.

«Μόλις μου ζήτησαν στοιχεία έδωσα όνομα – επώνυμο και τον αριθμό κυκλοφορίας μου. Τέταρτον πράγματι είχε λήξει η άδεια όπως αποδείχθηκε οδήγησης, δεν το ήξερα, φρόντισα αμέσως να καλυφθεί και αυτό το κενό».

Κατέληξε λέγοντας ότι «τώρα μπορώ να σκεφτώ ότι ήταν όλο αυτό ένα σύστημα, για να τσαλακωθώ μια και θα μείνει ο Γ. Παπανδρέου και ο Χρήστος Παπουτσής οι θλιβερές παρουσίες της πολιτικής ζωής των δυο τελευταίων χρόνων».

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/01/blog-post_7536.html#ixzz1j0ME5gaG

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου