Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΟΝΝΕΔ: Το epixeiro.info εξελίσσεται και προσφέρει στη νέα γενιά


Συνεχίζοντας μία προσπάθεια που ξεκίνησε ακριβώς πριν ένα χρόνο, ως Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε σήμερα τη νέα έκδοση του epixeiro.info .

Μίας ιστοσελίδας, που στόχο έχει να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους νέους ανθρώπους που διεκδικούν σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή μία θέση εργασίας στην αγορά εργασίας αλλά και να αναδείξει την έννοια της επιχειρηματικότητας μέσα από σύγχρονα μέσα και τρόπους.

Το epixeiro.info  είναι το προϊόν μίας προσπάθειας που δημιουργήθηκε από την εθελοντική εργασία νέων ανθρώπων και συνεχίζει να προσφέρει ενημέρωση και πρακτικές πληροφορίες ιδιαιτέρως χρήσιμες για την εποχή μας. Συμβάλει με τα κείμενα που αναρτώνται σε αυτό, στην δημιουργία μίας νέας, ριζοσπαστικής παραγωγικής κουλτούρας βασισμένης στις μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει η Ελλάδα. Παράλληλα, μέσα από τις ενότητες του, μπορεί κανείς να πληροφορηθεί τις τελευταίες εξελίξεις σε ζητήματα προσλήψεων, χρηματοδοτήσεων, υποτροφιών, επιμόρφωσης, εκπαίδευσης, φορολογίας, start upεπιχειρήσεων κ.α.

Ο σχεδιασμός του epixeiro.info  είναι σύγχρονος και το περιεχόμενο του προσαρμόζεται στην οθόνη κάθε επισκέπτη. Το κόστος δημιουργίας του είναι σχεδόν μηδενικό και πιστεύουμε πως σε μία εποχή που η Πολιτεία αδυνατεί να προσφέρει λύσεις, οφείλουμε ως νέοι άνθρωποι να συμμαχήσουμε δημιουργικά προσφέροντας νέες προοπτικές στη δική μας γενιά.
                                                    Από το γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου