Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΝΔ: Η ασυλία των «ιερών αγελάδων» της Αριστεράς τελείωσε



Ομοβροντία κατηγοριών κατά όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων της Αριστεράς, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι έχουν μεγάλες ευθύνες για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η οικονομία, καθώς «για δεκαετίες τα...

κόμματα και οι ομάδες της Αριστεράς άσκησαν καταλυτική επίδραση στην εξάπλωση όλων των παθογενειών που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού».

«Η ασυλία των “ιερών αγελάδων” που διατηρούσε παραδόξως η Αριστερά ως σήμερα έχει τελειώσει, τονίζει η Γραμματεία Πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ , αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι:

Η Αριστερά εξανάγκασε με στοχευμένες κινητοποιήσεις και μαξιμαλιστικές θέσεις μεγάλες και μικρότερες επιχειρήσεις να βάλουν «λουκέτο», καταδικάζοντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους.

Ακύρωσε επενδυτικές δραστηριότητες, έδιωξε επενδυτές και δημιούργησε σε παγκόσμιο επίπεδο την εικόνα μιας χώρας εχθρικής στις επενδύσεις λόγω των «κοινωνικών» αντιδράσεων, που υποδαύλιζε.

Ευθύνεται για την κατάρρευση του ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου.

Καθοδήγησε διαμαρτυρίες που πλήγωσαν καίρια τον τουριστικό τομέα.

Έδωσε τη χαριστική βολή, στην εμπορική κίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Υποστήριξε κάθε παράλογο και αντικοινωνικό προνόμιο που επεδίωξε η οποιαδήποτε συντεχνία.

Εναντιώθηκε με κάθε τρόπο στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, εμποδίζοντας έτσι τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τον περιορισμό της μετανάστευσης των νέων.

Επέτρεψε, δίνοντας ιδεολογικό άλλοθι, και σε μερικές περιπτώσεις από κάποια τμήματα της Αριστεράς και πολιτική κάλυψη, στους «γνωστούς αγνώστους», κουκουλοφόρους ή μη, να καταστρέφουν.

Υπερασπίστηκε και συνεχίζει να υπερασπίζεται ως σήμερα, το δικαίωμα συμμοριών, με ιδεολογικό ή μη περίβλημα, να χρησιμοποιούν τους πανεπιστημιακούς χώρους ως άσυλο της εγκληματικής δραστηριότητάς τους.

Καθοδήγησε για χρόνια καταλήψεις σχολείων.

Αντιτάχθηκε σε οποιοδήποτε μέτρο περιορισμού της λαθρομετανάστευσης, και της γενικευμένης ανομίας σε αστικές περιοχές που έχουν μετατραπεί σε γκέτο.

Συντάχθηκε και προώθησε κάθε ιδεολόγημα το οποίο στόχευε στην υπονόμευση της ελληνικής ταυτότητας, στην αρνητική αναθεώρηση της ελληνικής ιστορίας, στην ενότητα του ελληνικού λαού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου