Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

"Ξηλώνεται" η ΟΝΝΕΔ στην Εύβοια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ (φωτό από egnomi.gr) 
"Ξηλώνεται" η ΟΝΝΕΔ στην Εύβοια, με την αποχώρηση 13 μελών της με επικεφαλής τον Γιάννη Μπιλάλη. Και οι 13 προσχωρούν στο κόμμα του Καμμένου.


Την αποχώρηση του  από τη Ν.Δ και ένταξή του στους "Ανεξάρτητους Έλληνες "του Πάνου Καμμένου ανακοίνωσε πριν λίγο  οΓιάννης Μπιλάλης, μέλος της ΟΝΝΕΔ Εύβοιας. Σε επιστολή του προς τη ΝΟΔΕ Ευβοίας αναφέρει ότι η πολιτική Σαμαρά δεν τον εκφράζει και ζητά να διαγραφεί από το κόμμα.

Ο Γιάννης Μπιλάλης καταγγέλει τη ΝΔ γιατι έδωσε τη συγκατάθεσή της "σε ένα νέο και πιο καταστροφικό για τους Ελληνες πολίτες μνημόνιο", αλλά και γιατί συμμετέχει στην κυβέρνηση μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Την επιστολή του Μπιλάλη συνυπογράφουν και άλλα μέλη της ΟΝΝΕΔ δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο επίσης την προσχώρησή τους στο νέο κόμμα του Καμμένου.

Συγκεκριμένα αναφέρονται οι υπογραφές των:
1) ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ (πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αλιβερίου ), 2) ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ (μέλος ΟΝΝΕΔ ), 3) ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΜΟΥΡΗΣ (μέλος ΟΝΝΕΔ), 4)ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (μέλος ΟΝΝΕΔ ), 5) ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΟΚΚΑΛΑΣ (μέλος ΟΝΝΕΔ) 6) ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΓΑΣ (ΦΟΙΤΗΤΗΣ) 7) ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ(ΦΟΙΤΗΤΗΣ)  8) ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΚΥΤΙΝΟΥ (μέλος ΟΝΝΕΔ) 9) ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΜΠΑΚΗ(μέλος ΟΝΝΕΔ) 10) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΙΡΩΤΣΟΥ (μέλος ΟΝΝΕΔ) 11) ΜΑΡΙΑ ΒΑΘΗ(ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ) 12) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΤΣΑΡΗ (ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ).  



http://presscopy.blogspot.com 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου