Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ο Μουρούτης βγαίνει μπροστά


Στην ουσιαστική πολιτική αναβάθμιση του Γιώργου Μουρούτη προχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς, τοποθετώντας τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε θέση αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου, στο πλευρό του Γιάννη Μιχελάκη.

Η επιλογή Μουρούτη έγινε στο πλαίσιο αλλαγών στον κομματικό μηχανισμό, καθώς η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζεται για τις επικείμενες εκλογές, και κρίθηκε σκόπιμο να αντικατασταθούν όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις περιφέρειες της χώρας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μουρούτης είναι ο μόνος που αντικαθιστά… δυο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς από θέσεις αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου αποχώρησαν η Βασιλική Τζότζολα και ο Άκης Γεροντόπουλος, που αμφότεροι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές που έρχονται.
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, αναλαμβάνει πλέον κεντρικό ρόλο στη χάραξη και της επικοινωνιακής στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας, βγαίνοντας μπροστά, σε πρώτο πλάνο.
Ο Γιώργος Μουρούτης είναι ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, που διαχρονικά και με αξιοπρέπεια βρέθηκε στο πλευρό του σημερινού Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ακόμη και στα «δύσκολα χρόνια», όπως τα έχει περιγράψει ο ίδιος ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σχεδόν βέβαιος επόμενος πρωθυπουργός, σύμφωνα με την εκλογική τάση που καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου