Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Τι συμβαίνει στην ΔΑΠ;


Αγαπητό Antinews,
Είμαι ένας νέος 20 ετών, αναγνώστης σας εδώ και πολύ καιρό και μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εδώ και ένα χρόνο. Πριν από ένα χρόνο περίπου κι αφού πείστηκα ύστερα από αρκετό ψάξιμο ότι η τωρινή ηγεσία της ΝΔ είναι ένα από τα τελευταία χαρτιά για την Ελλάδα καθώς εκφράζει τα γνήσια ιδανικά της λαϊκής ελληνικής βάσης, αποφάσισα να βοηθήσω ενεργά στην διάδοση των θέσεων της ΝΔ.

Έψαξα και είδα(κάτι που ήξερα ήδη βέβαια) ότι η ΔΑΠ είναι η φοιτητική παράταξη της ΝΔ. Γράφτηκα λοιπόν με την επιδίωξη να βοηθήσω αλλά και να επιμορφωθώ σε θέματα πολιτικής, οικονομίας κλπ. Στην Δαπ της σχολής μου το μόνο που βρήκα τους προηγούμενους μήνες ήταν μια παράταξη με πολλά πάρτι, που οργάνωσε βέβαια λίγες εκδηλώσεις σε σχέση με το αντικείμενο της σχολής μου αλλά ακόμα κι όταν πήγα σε μία από αυτές, τελικά δεν έγινε για τον επιμορφωτικό σκοπό που επικαλέστηκε αλλά πάλι για πάρτι.
Δεν έγινε καμία πολιτικού-οικονομικού-κοινωνικού περιεχομένου εκδήλωση και δεν υπήρξε και καμία πρόσκληση για κάτι τέτοιο. Με λίγα λόγια ήταν μια ΔΑΠ σχεδόν πλήρως αποκομμένη από την ΟΝΝΕΔ. Τον τελευταίο καιρό εναντιώθηκα σε όλα αυτά και ζήτησα έντονη πολιτικοποίηση όπως επίσης και να στηρίξουμε ανοιχτά την ηγεσία της ΝΔ ως φοιτητική παράταξη της ΝΔ. Σε κάθε τέτοια περίπτωση βρήκα μπροστά μου κάποιους ανθρώπους οι οποίοι προωθούν την γραμμή ότι δεν πρέπει ως ΔΑΠ να έχουμε σχέση με την ΟΝΝΕΔ, πρέπει να κοιτάμε τον  μικρόκοσμο μας(την σχολή) και να αφήσουμε τα πολιτικο-ιδεολογικά διότι μπορεί να έχουμε και κανέναν υποστηρικτή του ΠΑΣΟΚ μέσα στην ΔΑΠ και επ ουδενί να μην στηρίξουμε ανοιχτά τον Σαμαρά διότι θα υπάρξει αντίδραση μέσα από περίεργους κομματικούς μηχανισμούς!!!
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά εγώ αντιλαμβάνομαι μια …. ανεξάρτητη κατάσταση και φαντάζομαι αυτή θα υπάρχει και σε ΔΑΠ άλλων σχολών.
Η ηγεσία της3 ΝΔ τα γνωρίζει όλα αυτά
Σας ευχαριστώ
Ένας αναγνώστης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου