Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Η δευτερολογία του Αντώνη Σαμαρά

«Πρύτανη της συκοφαντίας» χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς τον Γιώργο Παπανδρέου στη δευτερολογία του στη Βουλή, διαψεύδοντας ότι οι Ευρωπαίοι έχουν απορρίψει το Ζάππειο 2. 
Ο Α. Σαμαράς επικαλέστηκε σημερινό δημοσίευμα του Τύπου, σύμφωνα με το οποίο η Τρόικα συμφωνεί με το πρόγραμμα της ΝΔ και επιτέθηκε εναντίον του πρωθυπουργού λέγοντας: «πού είναι η διαφωνία που έχουν οι ξένοι εφόσον συμφωνεί η τρόικα; Μην προσπαθείτε να φτιάχνετε από μόνος σας δήθεν διαφορές στα πάντα. Μιλάτε για λιβέλους, γράψατε και είπατε λιβέλους για την Ελλάδα ολόκληρη».

Όσον αφορά το ναυάγιο της προσπάθειας για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ο πρόεδρος της ΝΔ επερρίψε ευθύνες στον Γ.Παπανδρέου λέγοντας: «Ακυρώσατε τη σωτηρία της χώρας για ένα πολιτικό κους κους κ.Παπανδρέου».


Ο Σαμαράς εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Γ. Καρατζαφέρη, χαρακτηρίζοντάς τον «σύμβουλο» και «κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο» του πρωθυπουργού.


Τέλος ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την αντίθεσή του προς τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για εκλογές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου