Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Summer School Πολιτικής Ακαδημίας @onned

onned_summerschool-onnedgr-home

Στα πλαίσια της προσπάθειας για  επιμόρφωση και συνεχή ενημέρωση των νέων ανθρώπων σχετικά με την πολιτική πραγματικότητα, διοργανώνεται από την Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ, το πρώτο επιμορφωτικό Summer School για μέλη της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.


Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1-3 Ιουλίου στο Λιτόχωρο Πιερίας και απευθύνεται κυρίως σε μέλη των οργανώσεων της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, των Ιονίων νήσων, της Μακεδονίας και της Θράκης που επιθυμούν να ενημερωθούν γύρω από ζητήματα ιδεολογίας, πολιτικής επικοινωνίας, κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τρέχουσας επικαιρότητας. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή ανάλυση των τελευταίων εξελίξεων στο χώρο της πολιτικής, της ιδεολογίας και της επικοινωνίας αλλά και η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων σχετικά με την πορεία του πολιτικού συστήματος στη χώρα.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις εισηγήσεις εγνωσμένης αξίας ακαδημαϊκών, πολιτικών αλλά και επαγγελματιών του χώρου να προβληματιστούν και να ανταλλάξουν απόψεις για το μέλλον της  πολιτικής σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Οι  εργασίες του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Lito και το κόστος για δύο διανυκτερεύσεις (1&2/7), πρωινό και ένα γεύμα έχει καθοριστεί στα 50 ευρώ.
Σε  περίπτωση που θα επιθυμούσατε να συμμετέχετε παρακαλείσθε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω λεπτομέρειες διότι ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Έπειτα  από τη σχετική επικοινωνία θα πρέπει να ακολουθήσει κατάθεση των  χρημάτων στον ειδικό λογαριασμό του ξενοδοχείου που θα δοθεί στους ενδιαφερόμενους μέχρι και την Τρίτη 28 Ιουνίου.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για τη διοργάνωση και 2ου Summer School το προσεχές διάστημα για μέλη των οργανώσεων μας από την υπόλοιπη Ελλάδα.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου