Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο ανασχηματισμός μέσα από τα μάτια των celebrities!



Την ορκωμοσία της νέα κυβέρνησης σχολίασαν οι Έλληνες celebrities μέσω του Twitter δείχνοντας πως ενδιαφέρονται για τις πολιτικές εξελίξεις που συμβαίνουν στη χώρα τα τελευταία 24ωρα.


 Ναταλία Γερμανού τιτίβισε αρκετά για την ορκωμοσία αφού ανανέωνε συνεχώς τα status της. Μάλιστα, δεν ξέφυγε από το σχολιασμό ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν Περιβάλλοντος.

"Σσστ... Ορκιζονται. Καλα. Mην ορκίζεστε κι όλας... #ta_xoume_xanakousei" και "Οχι, οχι Περιβάλλοντος ο Παπακωνσταντίνου, όχι !!! Αυτός μισει τον αέρα που αναπνέουμε, και χαμογελάει καθε 15αύγουστο", έγραψε χαρακτηριστικά.

Η συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού, Σίσσυ Χριστίδου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: "Νταξ, τελεια ιδεα! Βαλαμε το βρακι μας αναποδα! Ετσι σωζεται μια χωρα!!!".

Ο Νίκος Μουτσινάς χρησιμοποιώντας μια γνωστή φράση από ταινία έγραψε "Μιλάμε άλλος αέρας μετα την ορκομοσια..... Ωρε που πάμε;;;;;;;;;;;;".

Η Έλλη Κοκκινου τιτιβίζοντας με τον Θέμη Γεωργαντά συζήτησαν για τον ανασχηματισμό:
ThemisGeo: Αλλαξε ο Μανωλιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως...
ElliKokkinou: @ThemisGeo Ενω τωρα...

Η Μαρία Αραμπατζή σχολίασε τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο:"Νέο αίμα για τα ΜΜΕ ο κ Ηλίας Μόσιαλος".

Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη προσκάλεσε τους followers να ακούσουν πολιτική ανάλυση δια στόματος Μάκη Πουνέντη: "Για περάστε στον @Rythmos949fm γιατί ο @pounentism είναι έτοιμος για βαθιά πολιτική ανάλυση!!!!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου