Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΔΑΠ ΠΑΤΡΑΣ

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ, ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΠ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!

Σήμερα, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 7:30μ.μ. πραγματοποιήθηκε εκτελεστική στα γραφεία της οργάνωσης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ όπου και ανακοινώθηκε από τον Υπεύθυνο της πόλης  η διαγραφή του πρόεδρου του Φοιτητικού Συλλόγου χημικών μηχανικών, δις υπευθύνου σχολής στο παρελθόν και επί 5 χρόνια ομιλητή στις συνελεύσεις του προαναφερθέντος Τμήματος.


Σε καιρούς που η χώρα δοκιμάζεται και οι πολιτικές νεολαίες απαξιώνονται καθημερινά, είναι αδήριτη ανάγκη η ύπαρξη καλών, ικανών και γνησίων  στελεχών. Η γραμματεία της ΔΑΠ Πάτρας θεωρεί σκόπιμο με πρωτόγνωρες μεθόδους να διαγράψει ένα τόσο σημαντικό μέλος.

Τέτοιες κρίσιμες εποχές πρέπει όλοι οι Νεοδημοκράτες να είναι ενωμένοι για να καταφέρουν να ρίξουν την λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ και του ΔΝΤ και όχι να βάζουν το καλό του κόμματος στην άκρη για προσωπικά συμφέροντα. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε σε εν ενεργεία υπευθύνους σε σχολές,  οι οποίοι χρησιμοποιούσαν υβριστικούς λόγους κατά του πρόεδρου του κόμματος μας, Αντώνη Σαμαρά.

Γνωστοποιήθηκε ότι αναμένονται παραιτήσεις από τις μισές οργανώσεις του Πανεπιστήμιου Πατρών για την απαράδεκτη και τραμπουκική συμπεριφορά.
Περιμένουμε εκλεκτέ Γραμματέα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος, να διορθώσετε την αστοχία και την ανοησία της Διοίκησης της Πάτρας και να αποκαταστήσετε την τάξη καθώς και να μας εξηγήσετε τους πραγματικούς λόγους της κίνησης αυτής (για άλλη μια φορά!).

Αναμένονται εξελίξεις…

ΥΓ(1): Δεν είναι τουλάχιστον ειρωνικό άτομα τα οποία  στήριξαν Ντόρα Μπακογιάννη να διαγράφουν στελέχη που έκαναν εκλογές για τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά….??!!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου