Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Κάτι τρέχει στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας...


Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Συνεχώς προβλήματα δημιουργεί η κα. Παρασκευή Βαλσαμή στη Νομαρχιακή Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ στην Αχαΐα, καθώς θεωρεί ότι δεν της δίνει τη δέουσα σημασία ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, Γιώργος Δρακούλης.

Οι αναφορές που κάνει συχνά, δεξιά και αριστερά και πάντα ανεπίσημα, μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν τη ενεργητικότητα και τη δράση που έχει αναπτύξει η Νομαρχιακή τον τελευταίο καιρό και παράλληλα στόχο έχουν να εκθέσουν τον Γιώργο Δρακούλη στη Κεντρική Διοίκηση και στο Επαρχιακό της ΟΝΝΕΔ.

Οι μομφές της εν λόγω κυρίας έφτασαν να απευθύνονται ακόμη και στον Τάκη Παπασημακόπουλο, νέο Γενικό Γραμματέα της Οργάνωσης. 

Προσπαθεί να προσάψει παλαιοκομματικές και αναχρονικές αντιλήψεις στην ηγεσία της Νομαρχιακής με απώτερο σκοπό να το παίξει "παπαμιμικότερη του Παπαμιμίκου" για να αδράξει κάποια θέση και για τον εαυτό της.

Φυσικά, όλες αυτές οι υπόγειες δράσεις της, έχουν φτάσει στα αυτιά των ενδιαφερόμενων, αλλά ουδεμία σημασία της δίνουν, διότι στην πράξη δεν έχει κανένα έρεισμα στην ευρύτερη περιοχή και το μόνο θετικό της είναι ότι αποτελεί το "τσιράκι" της Κεντρικής Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ στην περιοχή. Αλλά, η νέαΟΝΝΕΔ του Ανδρέα Παπαμιμίκου έχει ανάγκη από τσιράκια; Αφού συνέχεια μιλάει για ανοιχτές διαδικασίες, καθαρές διαδικασίες κλπ κλπ κλπ

Οι δικαιολογίες που βρίσκει περί της μη ενημέρωσής της, ηχούν σα δικαιολογίες μικρού παιδιού καθώς εν έτει 2011 μία "δημοσιογράφος" δε μπορεί να μην ξέρει ότι η ΟΝΝΕΔ κάνει την εκάστοτε δράση, για την οποία έχει βγει δελτίο τύπου, έχουν γίνει ανακοινώσεις κλπ κλπ.

Εμείς θα συμβουλεύαμε την κυρία Βαλσαμή να αφήσει τις ρουφιανιές που σκοπό έχουν να της χαρίσουν καμιά θεσούλα παραπάνω και εάν όντως ενδιαφέρεται για την νέα ΟΝΝΕΔ, που και ο Πρόεδρός της, Ανδρέας Παπαμιμίκος ευαγγελίζεται, να ασχοληθεί σοβαρότερα με το πώς μπορεί να βοηθήσει την Οργάνωση εθελοντικά και αφιλοκερδώς και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στη συνέχεια.

Εάν πάλι, επιθυμεί μυστικές συμμαχίες με ανθρώπους της Μεσογείων, το μόνο που θα καταφέρει είναι να αποξενωθεί εντελώς και οριστικά από την τοπική κοινωνία...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου