Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011


Οι οριακές πολιτικές εξελίξεις, που θέτουν εν αμφιβόλω τη συνοχή της κυβέρνησης Παπαδήμου, θυμίζουν ότι η Ελλάδα δεν απέχει πολύ από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Είναι εύλογο λοιπόν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, καθώς και οι κορυφαίοι δημοσιογράφοι, να προετοιμάζονται για το πώς θα καλύψουν με τον πλέον άρτιο τρόπο, τη σημαντικότερη στιγμή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Κάπως έτσι, επανέρχεται στην επικαιρότητα το ερώτημα για την τύχη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του Νίκου Χατζηνικολάου. Το… που θα κάνει εκλογές, ο πλέον δημοφιλής άνκορμαν της ελληνικής τηλεόρασης, με προσωπικό κοινό, που τον ακολούθησε από το Mega στον Alpha, και στη συνέχεια στο Alter.
Λόγω των προβλημάτων του καναλιού του Ταύρου, που έχουν οδηγήσει στη διακοπή της εκπομπής σήματος, και στο ουσιαστικό λουκέτο του σταθμού, ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται χωρίς τηλεοπτική στέγη. Αναζητεί τον επόμενο εργοδότη του, ώστε να ανακτήσει τη σχέση ζωής και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό.
Μετά το 1989 και την ίδρυση του Mega Channel άλλωστε, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν έχει λείψει ουσιαστικά από καμία εκλογική αναμέτρηση. Μονάχα τηλεοπτική στέγη άλλαζε.
Σήμερα, οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται… μόνιμα στο στόχαστρο του ΑΝΤ1, μόνο που από το καλοκαίρι όταν και δημοσιοποιήθηκε το φλερτ, ο Όμιλος Κυριακού δεν έχει καταφέρει να προσθέσει τον Νίκο Χατζηνικολάου στο ειδησεογραφικό τμήμα του σταθμού.
Απ’ την άλλη, η ιδιοκτησία του Mega δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τις αναγκαίες ισορροπίες, προκειμένου να καταστεί δυνατή η μεγάλη επιστροφή, ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει να «πρεσάρει» για τον ΣΚΑΪ, ενώ η επάνοδος του Δημήτρη Κοντομηνά στον Alpha, προσθέτει ακόμη έναν «παίκτη» στο προσκήνιο των ΜΜΕ.
Το βέβαιο είναι ότι, από τη στιγμή που οι εκλογές θα διεξαχθούν το πρώτο τρίμηνο του 2012, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα πρέπει μέχρι τότε να είχε βρει την επόμενη τηλεοπτική στέγη του. Εκλογές χωρίς Χατζηνικολάου άλλωστε… δεν γίνονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου